Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.11.)

sobota, 2. november 2013 10:16 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (2.11.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.11.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League

MANCHESTER UNITED: Patrice Evra si myslí, že Manchester United sa môže vrátiť do boja o titul len v tom prípade, že potiahne sériu desiatich víťazných zápasov v rade.

MANCHESTER UNITED: Diabli majú na skúške Brooklyna Beckhama, 14-ročného syna slávneho anglického reprezentanta.

MANCHESTER UNITEDCARDIFF CITY: Klubu rokujú o možnom hosťovaní útočníka WilfriedaZahu. Reprezentant Pobrežia Slonoviny v tejto sezóne za United neodohral ani minútu.

MANCHESTER CITY: Citizens sa zaujímajú o brankára Frasera Forstera z Celticu Glasgow. Táto informácia len potvrdzuje narastajúcu nedôveru v Joea Harta.

CHELSEA: Belgický záložník Kevin De Bruyne nie je spokojný s vysedávaním na lavičke a preto by rád odišiel na hosťovanie.

ARSENAL: Španielsky stredopoliar Mikel Arteta sa vyjadril, že je obrovská škoda, že jeho zamestnávateľovi sa v lete nepodarilo dotiahnuť príchod uruguajského kanoniera Luisa Suáreza.

ASTON VILLA: Kouč Villanov Paul Lambert sa momentálne nezaoberá predĺžením kontraktu, ktorý mu po sezóne vyprší. Podľa jeho slov sa teraz sústredí iba na výkony svojho tímu a svoju budúcnosť v klube bude riešiť až v novom roku.

PREMIER LEAGUE: Program desiateho kola PL uzavrie v nedeľu podvečer súboj Cardiffu so Swansea. Zaujímavosťou je, že pôjde o vôbec prvé waleské derby v histórii Premier League.