Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.10.)

štvrtok, 24. október 2013 10:42 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa z anglickej Premier League (24.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Zo zápasu s Dortmundom si odniesol zranenie Jack Wilshere. Podľa jeho vlastných slov to ale nie je príliš vážne a proti Crystal Palace by nemal chýbať.

ARSENAL: Fernando Llorente, ktorému sa nedarí presadiť v Juventuse, by mohol prísť na hosťovanie.

ARSENAL & TOTTENHAM: Dva londýnske kluby zvedú boj o 18-ročného záložníka Adriena Rabota. Ten je odhodlaný PSG opustiť a nájsť si klub, v ktorom dostane viac priestoru.

ARSENAL, CHELSEA, LIVERPOOL: Brazílsky záložník Jorginho upútal pozornosť viacerých klubov v Anglicku. Sám by rád dohral sezónu vo farbách Hellas Verona a potom zváži prestup.

MANCHESTER UNITED: Vedenie by rado predĺžilo spoluprácu so záložníkom Michaelom Carrickom, ktorý dostal ponuku novej zmluvy na ďalšie 2 sezóny. Tá aktuálna mu vyprší už po skončení ročníka 2013/14.

TOTTENHAM & ASTON VILLA: Spurs ponúknu 28 miliónov libier za belgického reprezentanta Christiana Bentekeho.

SWANSEA: Ben Davies bude so zraneným členkom pauzovať tri až štyri týždne.

NEWCASTLE: Argentínsky stopér Fabricio Coloccini bude zranené triesla doliečovať ešte minimálne 2 mesiace.

ASTON VILLA: Odvážny sľub dal 23-ročný Fabian Delph, ktorý vyhlásil, že vo svojom súčasnom klube už chce ostať do konca kariéry.

FULHAM: 21-ročný záložník Pajtim Kasami zaujal taliansky Juventus.

CRYSTAL PALACE: Nepodarený úvod sezóny stál miesto manažéra Iana Hollowaya. Kormidlo by mohol prebrať Neil Warnock alebo Tony Pulis.