Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (23.10.)

streda, 23. október 2013 11:06 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (23.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (23.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Bývalý kapitán Untied Roy Keane kritizoval slová, ktoré sa na jeho adresu objavili v novej autobiografii Alexa Fergusona. Škót tvrdí, že Keane skončil v klube v roku 2005 po tom, ako sa v neodvysielanom rozhovore pre klubovú televíziu navážal do niektorých svojich mladších spoluhráčov.

MANCHESTER UNITED:  Akonáhle anglické média informovali, že Patrice Evra uvažuje o odchode z United, tak o francúzskeho obrancu prejavilo záujem AS Monako. Evra pred odchodom do Manchestru v roku 2006 pôsobil práve vo francúzskom Monaku.                                                                                     

MANCHESTER CITY: O 14-ročného talentovaného záložníka Brahima z Malagy prejavili záujem skauti z Manchestru City. Do hry o španielsky talent je ale už dlhšie zapojený katalánsky gigant FC Barcelona.

CHELSEA:  Londýnčania zdolali v šlágri E skupiny LM Schalke 04, keď sa dvakrát presadil kanonier Fernando Torres a tretí gól pridal Eden Hazard.  

CHELSEA:José Mourinho musí vysvetliť disciplinárnej komisii anglickej Futbalovej asociácie svoje správanie v sobotňajšom stretnutí Premier League proti Cardiffu. FA začala disciplinárne konanie proti portugalskému kormidelníkovi pre nevhodné prejavy.

ARSENAL: Druhý londýnsky klub v LM naopak prišiel o svoju neporaziteľnosť, keď doma „kanonieri“ prehrali s Borussiou Dortmund 1:2.

ARSENAL: Španielske médiá prišli s informáciou, že predstavitelia FC Barcelona sa zaujímajú o záložníka Jacka Wilshera z Arsenalu Londýn.

ARSENAL: Majitelia Arsenalu už ponúkli návrh novej zmluvy pre trénerskú legendu Arséna Wengera. Francúzsky kouč sa zatiaľ k ponuke nevyjadril.