Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (22.10.)

utorok, 22. október 2013 10:54 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (22.10.)
Správy dňa z anglickej Premier League (22.10.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Sir Alex Ferguson vydáva svoju autobiografiu. Oficiálne ju bývalý úspešný kouč futbalistov Manchestru United uvedie dnes na tlačovej konferencii.

MANCHESTER UNITED: Francúzsky obranca Patrice Evra neuvažuje o predĺžení zmluvy, ktorá mu vyprší v lete 2014.

ARSENAL: Stredopoliar Mathieu Flamini vynechá dnešný domáci zápas v Lige majstrov proti Borussii Dortmund. Informoval o tom tréner anglického klubu Arséne Wenger.

ARSENAL: Londýnčania ešte minimálne 2 týždne nemôžu počítať s Teo Walcottom, ktorý sa stále zotavuje zo svojho zranenia.

LIVERPOOL: Obranca Andre Wisdom odchádza na hosťovanie do druholigového Derby County.

CHELSEA:  Obranca The Blues Ashley Cole sa zotavil po zranení rebier. Avšak jeho štart v súboji LM proti Schalke 04 sa nepredpokladá.

ASTON VILLA: Dvoch mužov zatknutých za hodenie dymovnice na asistenta rozhodcu v súboji medzi Aston Villou a Tottenhamom (0:2) prepustili na kauciu.

TOTTENHAM: Stopér Jan Vertonghen je presvedčený, že Andros Townsend sa pre mužstvo môže stať rovnako nenahraditeľným, ako to bolo v prípade rýchlonohého Walešana Garetha Balea.