Main Content

Hamšík vraj nechce reprezentovať... Hlúposť roka!

sobota, 5. október 2013 10:31 | Autor: Filip Chudý

Hamšík vraj nechce reprezentovať... Hlúposť roka!
Hamšík vraj nechce reprezentovať... Hlúposť roka! | zdroj: © TASR

V pondelok uzrela svetlo sveta tretia nominácia Jána Kozáka, v ktorej vynechal Mareka Hamšíka pre zranenie. Ale keďže ten o deň neskôr nastúpil na zápas Ligy majstrov, tak prakticky odvtedy sa začala šíriť Slovenskom vlna hlúpostí.

Komentár Filipa Chudého
 
V čerstvej 23-člennej nominácií futbalovej reprezentácie sa nachádzajú prakticky všetci viac či menej očakávaní hráči. Jedinou výnimkou je neúčasť Mareka Hamšíka. Tú zdôvodnil reprezentačný tréner tým, že náš stredopoliar sa potrebuje doliečiť, za čím nie je nič zlé. Lenže o deň neskôr nastúpil Hamšík na zápas Ligy majstrov a proti Arsenalu odohral celý zápas, čo vyvolalo vlnu špekulácií medzi ľuďmi neznalých problému.
 
Tí dokonca začali špekulovať, že sa chcel iba vyvliecť z reprezentačných povinností v zápasoch, v ktorých nám už nejde o postup. Áno, poznáme dosť príkladov, keď hráč niečo simuluje, hlavne takí hokejoví tréneri by vedeli rozprávať, ale v tomto prípade sú kuvici vedľa.
 
Marek Hamšík je zranený už dlhšie a bol aj počas dvojzápasu s Bosnou a Hercegovinou. Veď v Zenici išiel dole z ihriska predčasne a pred zápasom v Žiline hrozilo, že možno ani nebude môcť hrať. Lenže on sa zaťal, odohral celý zápas a dokonca dal aj náš jediný gól. Klub si ho vzápätí šetril, keď začal iba na lavičke, ale aj celkovo si ho vo veľkom v tejto sezóne šetrí.
 
Problémy s priťahovačom svalu sú síce bolestivé, ale dá sa s nimi hrať. No sme stále prakticky iba na začiatku sezóny, preto bude lepšie, nech sa čím skôr Hamšík dá do poriadku. A na to potrebuje pokoj, ktorý môže ponúknuť snáď iba reprezentačná prestávka. Preto Hamšík vynecháva prvýkrát v kariére za takýchto okolností reprezentačný zraz. A nie preto, že sa mu nechce reprezentovať!

Veď keby sa mu nechcelo reprezentovať, tak nemôže mať zo súčasného kádra najviac reprezentačných štartov a pritom patrí stále do tej mladšej skupiny. Keby sa mu nechcelo reprezentovať, tak chodí po konci klubovej sezóny na dovolenky ako iní „reprezentanti“ a nečaká na zraz. A vlastne keby nechcel reprezentovať, tak sa na to vykašle už dávno, veď po takom množstve nadávok na jeho osobu, by sa mu ani nedalo čudovať. Preto tí čo to robíte, prestaňte šíriť hlúposti, takých je v našej krajine aj tak dosť!
 
V diskusií sa vyjadrite, čo si myslíte o Hamšíkovej neúčasti vy?