Main Content

Zostava víkendu : Obetavá obrana, produktívni strelci

streda, 2. október 2013 00:02 | Autor: Martin Kollár

Zostava víkendu : Obetavá obrana, produktívni strelci
Zostava víkendu : Obetavá obrana, produktívni strelci | zdroj: Adrián Danaj

Víkend bol plný hokejbalových zápasov, ku ktorým patria aj vynikajúci jednotlivci. Tých najlepších vyberáme do našej elitnej zostavy. Aj v tomto kole sa v nej objavujú hráči, ktorí sú v nej premiérovo.

ZOSTAVA 4. a 5.KOLA:                  
                                  Moško (Pruské)


     Bujdák (Považská Bystrica)    Sobol (Skalica)

   
  Wagner (Martin)   Gavač (Pruské)   Božík (Jokerit) 


Brankár – Moško– Pruské zatiaľ šľape tak, ako tomu bolo v minulej sezóne. Znova sa môže spoľahnúť na vyrovnanú brankársku dvojicu Moško – Mišovec. Cez víkend každý odchytal jeden zápas, pričom každý inkasoval iba raz. Moško však vychytal majstra, ktorý neprehral iba kvôli svojej slabej efektivite streľby, ale hlavne kvôli zákrokom brankára Pruského. Aj preto je Pruské v tabuľke druhé, len o skóre za Martinom. 
 

Obranca – Bujdák – Majster sveta zo St.John potvrdzuje svoje kvality a od úvodného kola patrí k pilierom obrany. V sobotu mal práce vyše hlavy, keď musel čeliť útokom majstra. Hoci obrana inkasovala až trikrát, práve Bujdák potvrdil, že je platný aj na opačnej strane ihriska. Svojou strelou nielenže nedal šancu Gažíkovi, ale tento zásah znamenal 3 body pre domáci Double Team. 
 

Obranca – Sobol – Obrana Skalice síce tento víkend prvýkrát inkasovala, no stále si drží svoju neporaziteľnosť. Ofenzívnu silu Skalice potvrdzuje aj jej kapitán Sobol, ktorý svojou strelou dokáže prekonať hociktorého brankára v extralige. Tak tomu bolo aj tento víkend, keď si na východe pripísal 2 góly. Po jednom strelil aj Kežmarku a aj Svidníku.  
 

Útočník – Wagner – Útočník Martina opäť ukázal svoju úlohu v martinskom drese. Neustála bojovnosť a burcovanie svojich spoluhráčov sa mu naplno vyplatilo. Vitamíny strelili za víkend 6 gólov a nedeľný oslávenec bol pri všetkých šiestich (3+3). To hovorí za všetko.  
 

Útočník – Gavač– Aj útočníkovi z Považia cez víkend hokejbal chutil. V sobotu dvoma rýchlymi gólmi za sebou položil základ víťazstva proti Pohroniu a pridal aj šikovnú nahrávku spoluhráčovi. Aj v nedeľu bol ústrednou postavou duelu bojovný útočník ŠK, ktorý rutinérsky využil chybu majstra a zaslúžil sa o to, že všetky body ostali doma.
 

Útočník – Božík– Posledným do trojice útočníkov je rýchlonohý Božík, ktorý sa cez víkend premiérovo predstavil na extraligových ihriskách počas tejto sezóny. Na východe sa prezentoval jednoduchým, no veľmi účelným štýlom. Nešpekuloval a všetko sa snažil zakončiť, za čo mu môžu byť jeho spoluhráči vďační. Strelil 4 góly – 2 Svidníku a 2 v Kežmarku, ktorými položil v prvej tretine základ víťazstva. K tomu pridal aj jednu asistenciu.  Pochvalu si však zaslúži celý útok žolíkov, ktorý strelil za víkend úctyhodných 14 gólov.

Odporúčané články