Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.9)

sobota, 28. september 2013 18:50 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.9)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (28.9) | zdroj: © TASR

Letné prestupové obdobie definitívne skončilo, no nekonečné prestupové špekulácie pokračujú ďalej. Prinášame vám výber toho najpodstatnejšieho, čo sa udialo za posledných 24 hodín.

Zuniga chce klauzulu
Juan Zuniga z talianskeho Neapolu, ktorému sa v tomto ročníku darí podobne dobre ako celému jeho tému chce do svojej zmluvy zaujímavú klauzulu. Pokúša sa do svojho kontraktu pretlačiť bod, ktorý by zaručil, že ak by ho chcela kúpiť Barcelona, tak by ho klub musel uvoľniť.
 
Pastore do Liverpoolu?
Argentínsky záložník Javier Pastore, ktorý nedostáva dostatok šancí vo francúzskom Paríži Saint – Germain by údajne mohol zamieriť do anglického Liverpoolu, ktorý plánuje výrazné zimné posilnenie kádra.
 
Mangalu chcú aj v Ligue 1
Po tom, ako sme vás včera informovali o tom, že Manchester United sa zaujíma o talentovaného Eliaquima Mangalu z FC Porto sa dnes objavili správy o tom, že tohto mladíka by veľmi radi získali AS Monaco a aj Paríž Saint – Germain.
 
Garay do MU?
Argentínsky reprezentant a opora Benficy Lisabon Ezequiel Garay sa opätovne ocitol v hľadáčiku Manchestru United, ktorý sa ho pokúsi vykúpiť v lete.
 
Kde skončí Criscito?
Obranca Zenitu Petrohrad Domenico Criscito by sa mohol stať novou posilou londýnskeho Tottenhamu Hotspur, ktorý jeho počínanie si pozorne sleduje.
 
Marchisio nikdy nechce odísť
Opora talianskeho majstra Juventusu Turín a reprezentácie z Apeninského polostrova Claudio Marchisio sa vyjadril, že by chcel ostať v Turíne až do konca svojej aktívnej kariéry.
 
Iniesta ostane v Barcelone
Podobné myslenie má aj Andrés Iniesta, ktorý plánuje predlžovať zmluvu s FC Barcelona taktiež do záveru svojej kariéry. Informácie v posledných dňoch zneli tak, že Iniesta zmluvu predĺžiť nechce, no tieto správy sa neukázali ako pravdivé.
 
Reina sa už nevráti
Brankár Pepe Reina, ktorý je momentálne na hosťovaní z Liverpoolu v Neapole sa vyjadril, že na Anfield Road sa vrátiť nemieni.
 
Guardado do Liverpoolu?
Tréner Evertonu Roberto Martinez sa vyjadril, že sa v januárovom prestupovom okne pokúsi kúpiť oporu španielskej valencii Andrésa Guardada.