Main Content

TOP 5 zápasov 2. kola skupinovej fázy Ligy majstrov

utorok, 1. október 2013 10:59 | Autor: Jakub Vaverka

Pred dvoma týždňami Liga majstrov odštartovala vo veľkom štýle a preto sú futbaloví nadšenci pred druhým kolom skupín vo veľkom očakávaní. Prinášame vám výber 5 zápasov, ktoré sa oplatí vidieť.

Šachťar Donetsk – Manchester United

Šachťar Donetsk – Manchester United

Miesto:  Donbass Arena, Donetsk
Čas: 20:45 (streda)
Slováci v akcii: Nikto

Ukrajinu čaká futbalový sviatok. Priemyselné mesto Donetsk privíta úradujúceho anglického šampióna Manchester United, ktorý síce dokáže víťaziť, no tieň z prehratého derby s Manchestrom City (1:4) sa bude nad družinou Davida Moyesa znášať ešte poriadne dlho. Škótsky kouč bol navyše fanúšikmi obvinený, že prehliada japonského playmakera Shinjiho Kagawu, ktorého vysedávanie na lavičke prestáva baviť. Stopercentne fit by mal byť holandský kanonier Robin Van Persie, ktorý v posledných dueloch laboroval s menším zranením. Red Devils sa budú spoliehať aj na Waynea Rooneyho, ktorý v 1. kole skupín zostrelil Leverkusen dvoma gólmi pri výhre 4:2.
 
Šachťar Donetsk vyhral pred dvoma týždňami na horúcej pôde Realu Sociedad v pomere 2:0 a východoeurópsky moderný klub sa môže v prípade zisku troch bodov proti favoritovi dostať na prvé miesto skupiny.

 


Foto: © TASR