Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.9.)

streda, 25. september 2013 10:35 | Autor: Richard Weinfortner

Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.9.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (25.9.) | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Vyjednávanie Andrésa Iniestu pri predlžovaní zmluvy je horúcou témou v Španielsku. Jeho otec je ale presvedčený, že zmluvu podpíše, pretože Barcelonu miluje a je v nej spokojný.
 
BARCELONA vs VALLECANO: Po minulotýždňovom víťazstve Kataláncov nad Barcelonou je diskutovanou témou Raúl Baena, ktorý najprv údajne odmietol podať ruku Lionelovi Messimu a v priebehu zápasu ho aj fauloval na žltú kartu. „Keď Messi len prešiel, stiahol som ruku. Neviem, či si to vôbec uvedomil, ale ja tomu veľkú dôležitosť neprikladám.“ povedal 24ročný záložník Raya.
 
REAL MADRID: Po zranení z Ligy majstrov začal opäť trénovať Iker Casillas. Či a kedy nastúpi, je zatiaľ otázkou.
 
VALENCIA: 32ročný kapitán, Ricardo Costa, si poranil stehenný sval, kvôli čomu nemôže hrať 7-10 dní.
 
SEVILLA: Napriek nelichotivému poslednému miestu v tabuľke sa tréner Unai Emery zatiaľ o miesto báť nemusí. Prezident klubu mu prejavil podporu.
 
SEVILLA: Trápiaci sa Sevillistas nemôžu v najbližších dvoch ligových zápasoch počítať s Vitolom (Víctorom Machínom Pérezom).
 
ESPANYOL: Krajného obrancu Juana Reafaela Fuentesa trápi svalové zranenie, kvôli ktorému príde minimálne o štvrtkový zápas na trávniku Villarealu.
 
BETIS:Eder Vilarchao