Main Content

PRE TIPUJÚCICH: 10.kolo Corgoň ligy 2013/14

utorok, 17. september 2013 10:48 | Autor: Filip Chudý

PRE TIPUJÚCICH: 10.kolo Corgoň ligy 2013/14
PRE TIPUJÚCICH: 10.kolo Corgoň ligy 2013/14 | zdroj: © TASR

Corgoň liga pokračuje v rýchlom slede, pretože dnes a zajtra sa odohrá už jej 10.kolo. Aj toto kolo ponúka množstvo zaujímavých zápasov. Prinášame vám tipérsky pohľad na zápasy 10. kola Corgoň ligy.

MFK Košice – MFK Ružomberok (utorok 15:30)
V Košiciach umelé osvetlenie v aktuálnej sezóne nepoužívajú, preto treba ísť z práce a školy bez medzi-zastávky rovno do Čermeľa. Cez víkend vyhrali Košice o tri góly a Ružomberok takým pomerom prehral, lenže dnes je nový zápas. Ružomberok má lepšie mužstvo a ak to ukáže aj na ihrisku, tak vyhrá a minimálne neprehrá.
 
Náš tip: 2 (kurz 2,81)
 
DAC Dunajská Streda – Spartak Trnava (utorok 16:00)
V Dunajskej Strede toho nefunguje viac a umelé osvetlenie počas zápasov je len kvapkou v mori. Ak sa domáci budú prezentovať takým štýlom ako v Košiciach, tak Trnava môže poslať na zápas aj mladší dorast a vyhrá. Lenže doma vždy hral DAC oveľa lepšie, ale až teraz bude prvýkrát po prevalení korupčnej kauzy, preto Trnava musí ísť vyhrať a všetko iné sú pre ňu zbytočne stratené body.
 
Náš tip: 2 (kurz 1,70)
 
AS Trenčín – ViOn Zlaté Moravce (utorok 17:30)
Trenčín zostáva pri svojom futbale, čo znamená, že pre tipéra je nevyspytateľný. Každého môže poraziť, ale s každým aj prehrať. ViOn má formu, dokonca o niečo lepšiu ako Trenčín, ale umelá tráva dáva výhodu domácim.
 
Náš tip: X (kurz 3,49)
 
Spartak Myjava – MŠK Žilina (utorok 18:30)
Zápas druhého s ôsmym, ibaže na striebornej pozícií nie je Žilina, akoby sa čakalo. Už asi nebude náhoda, že aj druhú sezónu po sebe sa žlto-zelení pohybujú v tejto časti tabuľky. Ale aj tak majú Žilinčania stále silu. V Myjave sa očakáva dobrý zápas a remíza neprekvapí.
 
Náš tip: X (kurz 3,06)
 
FK Senica – Dukla Banská Bystrica (utorok 18:30)
Senica je silné výsledkové mužstvo, pretože aj keď nič poriadne nehrá, tak aspoň neprehrá a väčšinou vyhrá. Banská Bystrica už nie je tým mužstvom z minulej sezóny, že v jej zápasoch na 75 % padnú maximálne dva góly. Útok má do konečne dobrý, ale obranu slabšiu.
 
Náš tip: 1 (kurz 1,55)
 
ŠK Slovan Bratislava – FC Nitra (streda 18:00)
Prvý proti poslednému. Vraj najlepšie zápasy na tipovanie, tak prečo sa po nich všade vo svete vo veľkom trhajú tikety? Naozaj, v každej lige sveta sa raz za rok stane, že takýto zápas nedopadne podľa prognóz. Preto by to neprekvapilo ani teraz, hoci to by sa musela Nitra riadne prebrať a Slovan zaspať, čo by bolo veľké prekvapenie.
 
Náš tip: 1 (kurz 1,21)
 
Všetky zápasy môžete tipovať aj v našej Tipovacej lige, odkiaľ sú aj kurzy pri jednotlivých tipoch.