Main Content

Kaká odmieta plat dokiaľ sa neuzdraví! V AC ho milujú ešte viac

pondelok, 16. september 2013 17:18 | Autor: Jakub Mihálik

Kaká odmieta plat dokiaľ sa neuzdraví! V AC ho milujú ešte viac
Kaká odmieta plat dokiaľ sa neuzdraví! V AC ho milujú ešte viac | zdroj: © TASR

Brazílčan Kaká v lete prestúpil naspäť do milánskeho AC, kde sa stal legendou. Po pár týždňoch sa však populárny stredopoliar opäť zranil a keďže Rossoneri šetria, kde sa dá, rozhodol sa šetriť aj Kaká.

Po tomto kroku už určite Kaká získa sympatie aj tých posledných nedôverčivých fanúšikov AC. Prostredníctvom osobného videa sa totiž rozhodol vzdať sa platu po dobu, v ktorej bude mimo hry kvôli zraneniu, ktoré si privodil v zápase proti AC Turín. V ňom Rossoneri len remizovali 2:2, navyše nemôžu na neurčitú dobu počítať so svojim dirigentom.
 

Preklad osobného posolstva, ktoré Kaká vyslal prostredníctvom videa:


„Ahoj všetci. Pravdepodobne ste čítali na oficiálnej stránke Milána o mojom zranení. Včerajšok bol pre mňa zlým dňom, pretože som naozaj nečakal takú smolu. Bolo to naozaj zlé, rozprával som sa včera poriadne dlho s klubom, s Gallianim, s doktormi, aby sme sa dohodli na nejakých veciach a nakoniec som sa ja rozhodol, že od AC nechcem nič, až pokiaľ nebudem k dispozícii. Preto som sa rozhodol sám seba suspendovať a jediné, čo chcem počas tohto obdobia je priazeň fanúšikov. Oddnes som začal liečbu a musím povedať, že vaša priazeň, ktorú ste mi v uplynulých dňoch preukázali, ma nabíja, motivuje, aby som sa uzdravil čo najrýchlejšie.“

Gesto, ktoré sa len tak nevidí, no Kaká svoju zanietenosť pre klub neukázal prvýkrát. Pri príchode z Realu Madrid súhlasil so znížením platu, ktorý poberal v drese Los Blancos.
Hovorí sa o pauze, ktorá by mala trvať minimálne 10 dní , po ktorých by sa mal jeho stav znova preskúmať.