Main Content

TOP 5 zápasov prvého kola skupinovej fázy Ligy majstrov

utorok, 17. september 2013 11:35 | Autor: Jakub Vaverka

Fanúšikovia futbalu po celom svete sa dočkali. Po májovom finále Champions League dnes začne nová edícia najprestížnejšej pohárovej súťaže na svete. Pred úvodnými zápasmi v skupinách A až H sme pre vás vybrali výber piatich duelov, ktoré by ste si rozhodne nemali nechať ujsť. Ako to však býva zvykom, v Lige majstrov sa dá so zatajeným dychom pozerať prakticky na každý jeden duel.

Galatasaray Istanbul – Real Madrid


Čas: 17.09.2013,20:45
Miesto: Ali Sami Yen Spor Kompleksi,Istanbul
Slováci v akcii: Nikto

Biely Balet a úradujúci turecký šampión majú na seba šťastie. Naposledy na seba narazili v štvrťfinále uplynulého ročníka Ligy majstrov, keď najprv Madridčania vyhrali v domácom zápase presvedčivo 3:0, no v odvete, ktorá sa hrala na štadióne Galatasarayu prezývanom aj peklo, sa triasli o postup do posledných minút a nakoniec prehrali 2:3. Turecká odveta naznačila, že ak by sa hral úvodný duel dvojzápasu v Istanbule, tak by nebolo rozhodnuté už týždeň vopred.
 
Dnes pôjde o prvý zápas Carla Ancelottiho na lavičke Realu Madrid v pohárovej Európe. Domáci klub, ktorý ťahajú predovšetkým skvelý brankár Muslera, záložník Sneijder, či ostrostrelec Didier Drogba, kožu lacno rozhodne nepredá a môže rátať s podporou 12. hráča v podobe fanatických fanúšikov. Papierovým favoritom je Real Madrid, ktorý vyrukuje na Galat s Cristianom Ronaldom a Garethom Baleom, no ak by sme si mali staviť na tento zápas, priklonili by sme sa k stávke na to, že domáci neprehrajú.
Odporúčané články