Main Content

Ballers Customs: Oblečenie na mieru od značky Ballers !

streda, 6. október 2010 17:49 | Autor: Martin Gregor

Ak rozmýšľate nad výrobou reklamných tričiek, tímovým oblečením, dresmi, promo oblečením, oblečením pre fanúšikov nejakého klubu, či výrobou rôzných doplnkov zbystrite pozornosť. Nová značka oblečenia na slovenskom trhu, ktorá má už teraz množstvo verných zákazníkov rozbieha výrobu produktov priamo na mieru a za najlepšie ceny!

/ Inzertný článok /

Po mnohých kladných ohlasoch na produkty značky BALLERS začali našu firmu oslovovať zákazníci s požiadavkami na rôzne "custom" oblečenie. Ich požiadavkám sme vždy vyhoveli a rozhodli sme sa preto sprístupniť možnosť vytvorenia produktov na mieru aj ostatným zákazníkom.

Ak rozmýšľate nad akýmkoľvek "custom" oblečením na mieru, skús sa obrátiť preto práve na nás! Značka BALLERS sa totiž snaží vždy čo najlepšie vyhovieť požiadavkám ľudí, s ktorými spolupracuje. Ponúkame vám originálne designové spracovanie produktov presne podľa predstáv zákazníka, najvyššiu kvalitu výrobkov a taktiež možnosť výroby v malých množstvách. Samozrejme vždy a vo všetkom radi poradíme. Toto všetko ponúkame za bezkonkurenčne najnižšiu cenu na trhu pod hlavičkou novej slovenskej basketbalovej značky BALLERS CUSTOMS.

Ak máte záujem, prípadne si chcete len dať vypočítať cenu šitú pre vás na mieru, píšte na email sixty@ballers.sk

Referencie značky BALLERS CUSTOM (album aj s fotkami reálnych produktov - KLIKAJTE SEM):

Tričká pre fanúšikov a hráčov extraligového klubu MBK Žilina (návrh dodaný)

Tričká pre streetballový team Letný Vánok (návrh Ballers Customs)

Tričko pre Sunny Ballers Streetball 2010 (návrh Ballers Customs)

Tričko Sunny Bulldozers pre fanúšikov tohto streetballového teamu (návrh dodaný)

Tričko pre Teplitz Streetball League 2010 (návrh Ballers Customs)