Main Content

Analýzy 5. kola talianskej Série A: Nedeľňajšie zápasy

nedeľa, 26. september 2010 12:42 | Autor: Sport7 sk

Analýzy 5. kola talianskej Série A: Nedeľňajšie zápasy
Analýzy 5. kola talianskej Série A: Nedeľňajšie zápasy | zdroj: SITA

Talianská Séria A pokračuje tento víkend 5. kolom. Vo včerajších úvodných dvoch zápasoch sa zrodili víťazstva domácich: favorizované AC Miláno zdolalo doma Janov 1:0 a AS Rím porazil "Benitézov" Inter rovnakým pomerom 1:0. Dnes sa hrá zvyšných osem zápasov, pričom k väčšine z nich nájdete predzápasovú analýzu v našom článku.


Nedeľa


Palermo - Lecce

Palermo sa v nasledujúcom zápase stretne doma s Lecce. Hráči Palerma v poslednom zápase zdolali Juventus. Domácim hráčom sa darí. Útočník Pastore je vo vynikajúcej forme a vrátil sa stredopoliar Liverani, vypadol však Bacinović. Lecce bude chýbať dôležitý Cheventon. Na posledný tréning nenastúpil ani Di Michele.

  • Kvalita je na strane Palerma, náš tip je výhra domácich, kurzom 1.70.

 

Fiorentina - Parma

Fiorentinu čaká dôležitý zápas proti Parme. Fialky dosiaľ zo šiestich zápasov nevyhrali ani jeden. Tréner Mihajlović vsadí na útočnú zostavu, tvorenú Gilardinom, Vargasom a Cercim. Stredopoliar Montolivo pôsobí neistým dojmom. Chýbať budú D’Agostino, Jovetić a Pasqual.

Parme bude chýbať dôležitý útočník Giovinco. Zranení sú stále Galloppa a Paloschi. Tréner Marino nastaví formáciu 4-3-3. V útoku sa predstavia Bojinov, Crespo a Marques.

  • Oba tímy hrajú otvorený futbal. Je možné, že bude v zápase NAD 2.5 gólu, ale náš tip je aj výhra DOMÁCICH, kurzom 2.00.

 

Chievo - Lazio

Veľmi zaujímavy súboj. Chievo je príjemným prekvapením súťaže, no v tomto zápase im bude chýbať Morero a dôležitý Luciano. Domáci začnú hrať v rozostavení 4-3-1-2. V útoku budú Pellisier a Moscardelli.

V uplynulom kole Lazio odohralo veľmi dobrý zápas s AC Milánom. Môžu teda potvrdiť fazónu a hráči ako Floccari, Hernanes a Mauri by im k tomu mali pomôcť. Lazio má v strede vynikajúceho hráča, Ledesmu, ktorý sa výrazne podieľal na úspešnom začiatku sezóny celého tímu.

  • Náš tip je výhra HOSTÍ kurzom 2.90. Mohlo by vyjsť aj NAD 2.5 gólu, no to by oba tímy museli byť dostatočne oddýchnuté po stredajších zápasoch.

 

Juventus - Cagliari

Juventus v zápase proti Cagliari už nemôže zlyhať. Bianco-nerri hrali veľmi zle v poslednom zápase proti Palermu. Ukázali veľké diery v obrane, cez ktoré hráči Palerma trafili až trikrát. Tréner Del Neri potvrdí formáciu 4-4-2. Iaquinta by mohol hrať v útoku s Del Pierom. Z lavičky náhradníkov začne Martinez. Rinaudo by mal v obrane nahradiť Mottu.

Hosťom bude chýbať kapitán Conti. Tréner Bisoli znova nastaví formáciu 4-3-2-1. Na hrote bude Acquafresca a podporovať ho budú Marti a Cossu.

  • Náš tip je výhra DOMÁCICH. Ak však nevyhrá, bude to už otvorená kríza v tíme. Alternatívou je staviť na NAD 2.5 gólu.

Ostatné

Veľmi vyrovnané zápasy sú Bari vs.Brescia a Sampdoria vs. Udinese. Bari má kvôli zraneniam problémy v obrane. Zranení sú Masiello a Romero. Belmonte taktiež trénoval samostatne. Brescia ukázala, že má silu uhrať dobrý výsledok hocikde. Náš tip je NAD 2.5 gólu, takisto aj dvojitá šanca 1-2.

Podobný pohľad je aj na zápas Sampdorie proti Udinese. Hostia majú stále na konte 0 bodov, no v poslednom zápase im chýbalo len šťastie. Sampdoria má skvelý útok. Cassano a Pazzini sa vynikajúco dopĺňajú. Toto bude otvorený zápas, v ktorom sú možné všeliake prekvapenia!  

Zoznam víkendových analýz Sport7.sk
Corgoň liga
Premier League
Primera Division
1. Bundesliga
Séria A