Main Content

Analýzy 4. kola Série A: Výber najzaujímavejších zápasov

streda, 22. september 2010 12:39 | Autor: Sport7 sk

Analýzy 4. kola Série A: Výber najzaujímavejších zápasov
Analýzy 4. kola Série A: Výber najzaujímavejších zápasov | zdroj: SITA

Talianska najvyššia súťaž sa hrá tento týždeň netradične aj v stredu. My vam prinášame analýzu k vybraným zápasom, ktoré sa nám zdajú najzaujímavejšie. Tipujúcim ako vždy držíme palce!


Séria A - Streda


Brescia - AS Rím

Prvý súboj, ktorému sa budeme venovať, je Brescia vs. AS Rím. Hráči AS Rím sú v kríze a stále čakajú na svoju prvú výhru v sezóne. Rimanom budú chýbať Totti a stredopoliar De Rossi. Vráti sa však útočník Vučinić a Simplicio, ktorý bude hrať v strede poľa. Stále však nenastúpia Okaka, Riise a Taddei.
V útoku bude na hrote Borriello. Rozostup bude 4-2-3-1. Na zápas tak nastúpia aj Adriano a Menez.
Brescii budú chýbať dvaja kľúčoví hráči Vass a Mareco.

Hráči Brescie nastúpia v rozostavení 4-3-1-2. Na hrote budú dvaja útočníci, Caracciolo s Ederom.

  • Od Rimanov sa očakáva víťazstvo, kurz na nich je 2.25. Ďalšia možnosť je staviť na NAD 2.5 gólu.
     


Lecce - Parma

Toto je ďalší zápas, v ktorom sa môže zrodiť výhra hostí. Parme sa momentálne darí. Útočníci Bojinov s Giovincom sú v dobrej forme a sú šikovní v protiútokoch. Práve toto môžu proti Lecce veľmi dobre využiť.
Tréner hostí, Pioli, taktiež podporí stred poľa nasadením Candrevu s Džemailim.
Domácim bude chýbať Munari. Tréner De Canio nastaví formáciu 4-1-4-1 s Di Michelem na hrote. Lecce však stále vyzerá, že si na ligu ešte nezvyklo.

  • Náš tip je staviť na víťazstvo Parmy kurzom 2.80, takisto že padne viac ako 2.5 gólu.


Bologna - Udinese

Zápas Bologne proti Udinese bude pre hostí veľmi dôležitý. Sú totiž na chvoste tabuľky s nulou na konte. Tréner Guidolin tak bude musieť trocha pozmeniť zostavu. Útočník Di Natale bude odpočívať, takže na hrote útoku bude len Floro Flores, podporovaný zozadu Corradim a Sanchezom. Rozostavenie tak bude 3-4-2-1. Nenastúpia Basta, Ferronetti a Denis.

Bologna si z posledného zápasu odniesla cennú remízu s rímskym AS. Tréner Malesani tak ponechá rozostup 4-3-3. Dá však šancu niektorým hráčom, ktorí v poslednom zápase do hry nezasiahli. Mali by to byť Casarini, Esposito, Gimenez a Moras. Vodcom bolognského útoku bude Di Vaio.
 

  • V tomto zápase tipujeme možnú remízu, kde nepadne viac ako 2.5 gólu. Mohlo by však nastať prekvapenie, preto odporúčame aj X2 kurzom 1.70.


Lazio - AC Miláno & Janov - Fiorentina


V zápasoch Lazio Rím vs. AC Miláno a Janov vs. Fiorentina by mohol vyjsť tip nad 2.5 gólu. Prvý z týchto dvoch zápasov bude súboj dvoch veľmi dobre fungujúcich útokov. Rímsky tvoria Hernanes, Floccari a Rocchi a druhý zas Ibrahimovič, Robinho a Ronaldinho.

V druhom zápase je Fiorentina silno motivovaná napraviť zlý úvod do sezóny. Útočník Fialiek Gilardino sa postaví proti bývalému útočníkovi Fiorentiny, Lucovi Tonimu. Bude to veľký zápas a góly by v ňom nemali chýbať.