Main Content

Analýzy 3. kola talianskej Série A: Šesť vybraných zápasov pre tipérov

sobota, 18. september 2010 15:04 | Autor: Sport7 sk

Analýzy 3. kola talianskej Série A: Šesť vybraných zápasov pre tipérov
Analýzy 3. kola talianskej Série A: Šesť vybraných zápasov pre tipérov | zdroj: SITA

V sobotu začne tretie kolo talianskej najvyššej súťaže dvoma zaujímavými zápasmi. V nedeľu bude pokračovať ďalšími ôsmymi. Pripravili sme pre vás analýzu k šiestim zápasom, ktoré sú podľa nás najatraktívnejšie pre tipujúcich. Prajeme priemne čítanie a tipérom držíjme ako vždy palce!


Sobota


Fiorentina - Lazio, 18.00

V sobotu začne tretie kolo talianskej najvyššej súťaže dvoma zaujímavými zápasmi.

Fiorentina, ktorá v uplynulom kole prehrala vonku s Lecce, bude doma čeliť rímskemu Laziu. Tréner Mihajlovič by sa rád vytiahol proti svojmu bývalému klubu z čias svojej hráčskej kariéry. Domácim budú chýbať dôležití hráči ako D’Agostino, Jovetić (dlhodobo zranený) a Natali. Nastúpia však Gamberini s Vargasom, ktorí si odpykávali kartové tresty.

Reja, tréner Lazia, znovu nasadí víťaznú formáciu 4-3-2-1 zo zápasu s Bolognou. Na hrot postaví kapitána Rocciho, ktorého budú podporovať Hernanes a Mauri. Zauri s Floccarim by mali začať na striedačke.

Fiorentina v tomto ročníku ešte nevyhrala a Gilardino by veľmi chcel pre Fialových vystrieľať všetky tri body. Naše tipy sú nad 2.5 gólu a takisto aj výhra domácich (kurzom 2.10).

  • Nad 2.5 gólu a takisto výhra domácich (kurzom 2.10) sú naše tipy.

AC Milano - Catania, 20.45

V druhom sobotňajšom zápase sa domáce AC Miláno stretne s Cataniou. Rosso-nerrim budú chýbať dôležití Ambrosini a Pato. Nahradia ich Boateng s Robinhom. Obranca Thiago Silva sa už uzdravil a mal by nastúpiť v základnej zostave. Tréner Allegri naordinuje formáciu 4-3-3 s Ibrahimovićom a Ronaldinhom, ktorí by mali viesť milánsku ofenzívu.

Catania bude hrať v rozostavení 4-3-1-2. Na hrote budú strelci Mascara a Maxi López. V zápase sa očakáva, že zvíťazí AC MILÁNO kurzom 1.30. Domáci totiž ešte môžu pociťovať nabudenie zo zápasu s Auxerre.

  • Náš tip: Víťazstvo AC Miláno - kurz 1,30 na bwin.com

 


Nedeľa


V nedeľu sa budú hrať zvyšné zápasy tretieho kola. Veľa z nich so zaujímavými tipmi.

AS Rím - Bologna
 
Zápas AS Rím vs. Bologna je pre domácich veľmi dôležitý, pretože ešte nemajú na konte žiadnu výhru. Rimania začali neúspešne aj Ligu Majstrov. V Allianz Aréne prehrali s domácim Bayernom Mníchov 2:0. Trénerovi Ranierimu sa vrátia Mexés a pravdepodobne aj Okaka a Vučinić. Ranieri takisto potvrdil, že v útoku nastúpia Totti s Borriellom a Adriano začne na lavičke náhradníkov.

Bologna sa rozhodla zmeniť systém hry. Tréner Malesani nastavil formáciu 4-3-3 so Siligardim, Di Vaiom a Paponim v útoku. Nenastúpi však dôležitý útočník Gimenez (chrípka). Brankár Viviano si privodil svalové zranenie, no do zápasu by mal byť fit a nastúpiť od začiatku.

  • Náš tip: víťazstvo AS Rím

Juventus Turín - Udinese

Juventus Turín zavíta na horúcu pôdu Udinese. Hráči Juve v predošlých zápasoch ukázali, že ich zohratosť v obrane ešte nie je dobrá. Tím si takisto vyslúžil kritiku za posledné dva zápasy, v ktorých dostali dokopy až 6 gólov. Tím Starej Dámy má však útočníka Del Piera, ktorý je momentálne v dobrej forme. Navyše sa posilní o navrátilcov Aquilaniho a Quagliarellu, ktorí nehrali vo štvrtok v Európskej Lige. Taktiež Iaquinta sa uzdravil.

Tímu domácich sa uzdravil Isla, ale stále sa bude musieť zaobísť bez obrancu Codu. Udinese nastúpi v rozostavení 3-4-1-2, s Di Natalem a Floro Floresom v útoku.

  • Náš tip je VIAC AKO 2.5 gólu kurzom 1.92
  • pre odvážnejších na výhru HOSTÍ kurzom 2.50

Palermo - Inter Miláno
 
Palermo si doma počká na majstrovský Inter Miláno. Domáci hrajú veľmi dobre, no šťastie im zatiaľ nepraje. Pastore je momentálne najlepším hráčom domácich.

Sicílskemu klubu sa uzdravil dôležitý stredopoliar Liverani, no stále mu chýba útočník Miccoli. V útoku preto nastúpia Maccarone a Hernandez

Úradujúcemu majstrovi Serie A sa uzdravili dôležití hráči Stanković a Chivu, ale Milito žiaľ v poslednej dobe nemá ideálnu formu. Kvôli problémom s podkolennou šľachou nenastúpi Pandev. V útoku teda bude Kamerunčan Eto’o, podporovaný zozadu Sneijderom.

Môže to byť otvorený zápas, takže náš tip je viac ako 2.5 gólu, ale taktiež že skórujú oba tímy, kurzom 1.70.

  • Náš tip viac ako 2,5 gólu
  • skóruju oba tímy - kurz 1,70

Sampdoria Janov - Neapol

Sampdoria Janov vs. Neapol bude súboj nedeľňajšej noci. Domáci predvádzajú dobrý futbal a teraz sa zdajú byť viac sústredení v súvislosti so zápasom proti Neapolu. Tím z Janova bude mať v útoku Cassana s Pozzim. Taktiež aj Pazzini by už mal byť pripravený nastúpiť.

Neapolčania sklamali v Európskej Lige remízou s Utrechtom. Uvidíme, ako sa v útoku bude dariť Cavanimu. Domáci štadión by v tomto zápase mal byť rozhodujúci faktor.

  • Náš tip je výhra DOMÁCICH kurzom 2.10.

 

Zoznam víkendových analýz Sport7.sk
Corgoň liga
Premier League
Primera Division
1. Bundesliga
Séria A