Main Content

Kaká je príliš starý pre AC Miláno

štvrtok, 6. jún 2013 12:05 | Autor: Milan Vrábeľ

Kaká je príliš starý pre AC Miláno
Kaká je príliš starý pre AC Miláno | zdroj: foto TASR

Rossoneri popreli špekulácie, podľa ktorých sa chcú v lete pokúsiť získať skúseného stredopoliara Kaká z Realu Madrid. AC Miláno chce dávať príležitosť hlavne talentovaným mladíkom.

Viceprezidenet AC Milána Adriano Galliani dal jasne najavo, že sa účastník Serie A nebude snažiť získať Kaká, pretože si myslí, že stredopoliar Realu Madrid je už príliš starý pre Rossoneri.

 
31 ročný Brazílčan bol už viackrát spájaný s návratom na San Siro a práve preto sa Galliani rozhodol definitívne zatiahnuť ručnú brzdu pred fámami o návrate kreatívneho stredopoliara do klubu, ktorý opustil vo svojej najväčšej sláve v roku 2009.
 
Kaká  nastupoval za AC Miláno 6 sezón, počas ktorých odohral 193 zápasov a strelil 70 gólov. Počas pôsobenia v meste módy získal v roku 2007 aj trofej pre najlepšieho futbalistu sveta. Meno Kaká je v Miláne spájané aj s víťazstvom v Liey Majstrov v sezóne 2006/2007 a následne aj s víťazstvom Pohára majstrov v roku 2007.
 
"Kaká má už 31 rokov a už nikdy sa nevráti do Milána," povedal Galliani pre Sky Sport.
 
Útočiaci záložník má zmluvu s Realom Madrid až do roku 2015. Média však neustále špekulujú o jeho odchode, pretože v posledných rokoch sa Kaká v základnej  zostave Pusiniek objavuje veľmi zriedkavo.
 
Brazílsky stredopoliar nastúpil počas poslednej sezóny 2012/2013 za Real Madrid len 19 krát a strelil len 3 góly, čo je pre nábožensky založeného futbalistu naozaj málo.