Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (6.6.)

štvrtok, 6. jún 2013 08:24 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (6.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (6.6.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Patrice Evra je ďalším hráčom United, ktorý je v hľadáčiku AS Monaco. Francúzsky obranca už na štadióne Louis II. pôsobil v rozmedzí rokov 2002 až 2005.

MANCHESTER UNITED: Červení diabli z Manchestru sú ochotní za Cristiana Ronaldaponúknuť 65 miliónov libier a zatiaľ nemenovaného hráča k tomu.

MANCHESTER CITY: Citizens ponúkajú za temperamentného obrancu Pepého z Realu Madrid 21 miliónov libier. Je preto možné, že ďalší hráč základnej zostavy opustí v lete kráľovský klub z Madridu.

CHELSEA: AS Monaco je momentálne najaktívnejším klubom v získavaní lukratívnych posíl. Francúzi prejavili záujem aj o Johna Terryho z Chelsea, ktorému ponúkajú plat 150 000 libier týždenne.

ARSENAL: Na konci júna sa s klubom rozlúčia viacerí hráči. Najznámejším hráčom, ktorý nedostal ponuku na predĺženie kontraktu je ruský legionár Andrej Aršavin. K ruskému záložníkovi sa odchodom pridajú aj brazílsky stredopoliar Denílson a francúzsky stopér Sébastien Squillaci.

LIVERPOOL: Kapitán Steven Gerrard sa po operácií ramena zotavuje veľmi pomaly a je možné, že nestihne začiatok novej sezóny.

EVERTON: Španiel Roberto Martínez sa podľa očakávaní stal novým trénerom Evertonu. S klubom podpísal 4- ročnú zmluvu.

WEST HAM: Anglický klub získal do svojich radov brankára španielského klubu Betis Sevilla - Adriána. Kladivári získali gólmana úplne bezplatne, pretože Španielovi na konci mesiaca končí zmluva.