Main Content

Futbal: "Tréner Di Canio je zvláštna osoba," tvrdí obranca Sunderlandu Bramble

streda, 5. jún 2013 18:05 | Autor: TASR

Londýn 5. júna (TASR) - Tréner futbalistov AFC Sunderland Paulo Di Canio je "zvláštna osoba, ktorá sa musí ešte veľa naučiť o svojej profesii." S nečakanou kritikou na adresu svojho trénera vystúpil pred britské médiá obranca "čiernych mačiek" Titus Bramble.

Bramble, ktorý koncom mesiaca v Sunderlande končí, povedal, že taliansky kouč urobil veľké chyby a postupne strácal podporu hráčov. "Nikdy som nehrával pod niekým, ako je on a to som už zažil niekoľkých najlepších trénerov na svete," povedal Bramble pre Daily Telegraph. "On si myslí, že vie všetko, ale ešte sa toho musí veľa učiť. Je mladý tréner, ktorý sa snaží zanechať stopu, ale robí veľké chyby. Najskôr bol v pohode, ale teraz viem, že je to zvláštna osoba."

Di Canio prišiel do klubu vo februári za kontroverzných okolností okolo jeho politického presvedčenia, takže neskôr musel dementovať svoje sympatie k fašistickej ideológii. Podľa Brambleho síce dokázal "čierne mačky" zachrániť v Premier League, ale pre svoj drsný štýl veľmi obľúbený nebol.