Main Content

Ronaldo má podľa Mourinha len jednú chybu

streda, 5. jún 2013 11:05 | Autor: TASR

Ronaldo má podľa Mourinha len jednú chybu
Ronaldo má podľa Mourinha len jednú chybu | zdroj: TASR

Madrid 5. júna (TASR) - Futbalový tréner Jose Mourinho vyhlásil, že počas svojho pôsobenia v Reale Madrid mal s Cristianom Ronaldom iba jediný problém.

Podľa jeho slov portugalský útočník nedokázal prijať kritiku a myslel si, že je "vševed". 

"Mali sme medzi sebou len jeden problém. Keď som ho kritizoval a chcel mu pomôcť, nevedel to prijať. Možno si myslel, že vie všetko a tréner mu nedokáže pomôcť zlepšovať sa,"
uviedol Mourinho v španielskej televíznej relácii Punto Pelota. "Cristiano mal pri mne tri skutočne dobré sezóny. Neviem, či boli najlepšie v jeho kariére, pretože fantastické chvíle zažil aj v Manchestri United. Myslím si, že sme mu vytvorili skutočne dobrú pozíciu, v ktorej mohol ukázať všetky svoje schopnosti a pretaviť ich do gólov."

Ronaldo pôsobí v "bielom balete" od roku 2009, do Realu prišiel z Manchestru United. Madridčania pod Mourinhovým vedením v skončenej sezóne nezískali žiadnu trofej, v lige skončili na druhom mieste za majstrovským FC Barcelona. Portugalský kouč sa rozhodol opustiť metropolu Španielska a vráti sa na Britské ostrovy, kde od budúcej sezóny opätovne zasadne na lavičku Chelsea Londýn.