Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.6.)

streda, 5. jún 2013 09:04 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.6.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (5.6.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Klub poprel správy, že by s Cristianom Ronaldom prestal rokovať o novej zmluve. Vedenie klubu vydalo vyhlásenie, že s portugalským megatalentom naďalej rokuje o podmienkach predĺženia spolupráce.

FC BARCELONA: Španielsky zakončovateľ David Villa z Barcelony sa o svojom prestupe do Anglicka chce rozhodnúť po Pohári konfederácií.

ATLÉTICO MADRID: Tottenham Hotspur a Atlético Madrid pravdepodobne zvedú tuhý boj o kolumbijského útočníka Jacksona Martíneza z Porta. 26-ročný útočník vsietil skvelých 26 gólov v 30 zápasoch Primeira Lige.

FC VALENCIA: Španielsky klub FC Valencia vyriešil otázku uvoľneného trénerského postu. Na lavičku zasadne srbský kouč Miroslav Djukič.

SEVILLA: Anglický klub Manchester City sa dohodol so španielskou Sevillou na prestupe Jesusa Navasa. Prestupová čiastka by sa mala pohybovať okolo 17 miliónov libier.  

MÁLAGA: Klub bojuje o účasť v budúcosezónnej edícii Európskej ligy UEFA mimo zelených trávnikov. Športový arbitrážny súd si vypočul jeho argumenty proti trestu od UEFA, ktorá Andalúzanom zakázala štart v súťaži pre nevyrovnané dlžoby. V priebehu budúceho týždňa by mal byť známy verdikt.