Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (5.6.)

streda, 5. jún 2013 09:01 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa z anglickej Premier League (5.6.)
Správy dňa z anglickej Premier League (5.6.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: AS Monaco vyhlásilo, že chce uloviť ďalšiu futbalovú rybu. Teraz sa zameralo na Portugalčana Naniho z United.

MANCHESTER CITY:  Anglický klub Manchester City sa dohodol so španielskou Sevillou na prestupe Jesusa Navasa. Prestupová čiastka by sa mala pohybovať okolo 17 miliónov libier.  

CHELSEA: Nový kouč José Mourinho údajne chce do klubu priviesť Wesley Sneijdera z Galatasarayu Istanbul a Edina Džeka z Manchestru City.

ARSENAL:Arsene Wenger sa vyjadril, že by údajne neváhal a okamžite by podpísal Wayne Rooneyho. Francúzsky kouč však vie, že nie je veľká šanca, aby sa Rooney rozhodol pre Arsenal.

TOTTENHAM: Kmeňový hráč Spurs Andros Darryl Townsend dostal zákaz štartu na štyri mesiace za porušenie pravidiel o stávkovaní. Z toho sú tri mesiace podmienečné. Sankcia vstúpila do platnosti spätne 23. mája. Disciplinárka národnej asociácie FA dala hráčovi aj pokutu 18 000 libier. Futbalisti nesmú tipovať výsledky zápasov zo súťaží, v ktorých pôsobia, či výsledky duelov, na ktoré môžu mať nejaký vplyv.

TOTTENHAM: Tottenham Hotspur a Atlético Madrid pravdepodobne zvedú tuhý boj o kolumbijského útočníka Jacksona Martíneza z Porta. 26-ročný útočník vsietil skvelých 26 gólov v 30 zápasoch Primeira Lige.

PREMIER LEAGUE: Španielsky zakončovateľ David Villa z Barcelony sa o svojom prestupe do Anglicka chce rozhodnúť po Pohári konfederácií.

SWANSEA: Waleský klub začne svoju prípravu v Holandsku aj napriek tomu, že kouč MichaelLaudrup dlhuje svojmu bývalému klubu Ajax Amsterdam až 3 milióny eur na daniach.