Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.6.)

utorok, 4. jún 2013 17:16 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.6.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (4.6.) | zdroj: foto TASR

Zimné prestupové obdobie je za nami, no prestupových špekulácií aj tak nikdy nie je dosť. Prinášame vám tie najzaujímavejšie z dnešného dňa.

 

Sneijder do Chelsea?
Staro – nový tréner Chelsea FC José Mourinho zameral svojho bývalého zverenca z Interu Miláno Wesleyho Sneijdera. Holandský reprezentant, ktorý oblieka dres Galatasarayu Istanbul bol s Chelsea spájaný už minulé leto.
 
Mourinhove posily?
Ďalšími posilami londýnskej Chelsea by podľa Daily Telegraph mohli byť 27 – ročný útočník Manchestru City Edin Džeko, ex – záložník Chelsea a aktuálne člen stredu poľa Benficy Lisabon Nemanja Matič a na Mourinhovom radare sa ocitol aj obranca FC Porto Eliaquim Mangala.
 
Lukaku nepôjde hosťovať
Daily Mail tvrdí, že belgický kanonier Romelu Lukaku v budúcej sezóne už nepôjde na žiadne hosťovanie a stane sa súčasťou prvého tímu Chelsea, potvrdiť to mal samotný José Mourinho.
 
Mourinho bude neúspešný
Denník The Sun dnes cituje holandskú legendu Barcelona Johanna Cruyffa, ktorý tvrdí, že José Mourinho bude po svojom návrate v Chelsea neúspešný.
 
Villa si počká
Útočník FC Barcelona David Villa, o ktorého sa eminentne zaujímajú Arsenal a Tottenham sa vyjadril, že o svojom prípadnom prestupe sa nerozhodne skôr, ako po konci blížiaceho sa Pohára konfederácií, ktorý bude organizovať Brazília.
 
Rooney AFC neposilní
Daily Express dnes prišiel s informáciou, podľa ktorej Arsene Wenger potvrdil, že pokúšať sa získať Wayna Rooneyho z Manchestru United do Arsenalu, môže byť nemožné.
 
Michu na Emirates?
Daily Mail tvrdí, že londýnski The Gunners sa pokúsia v lete vykúpiť šikovného útočníka waleskej Swansea Michua, ktorý vo svojej premiérovej sezóne v Premier League skóroval 22 gólov.
 
Stekelenburg posilou Fulhamu
Londýnsky Fulham je veľmi blízko k získaniu holandského brankára z AS Rím Maartena Stekelenburga, ktorého trhová cena sa pohybuje na úrovni troch miliónov libier.
 
Martinez možno ku Kohútom
Prvou letnou posilou Tottenhamu Hotspur by sa podľa denníka Metro mohol stať kolumbijský útočník FC Porto Jackson Martinez.
 
Ramsey chce Wanyamu
Záložník Arsenalu Aaron Ramsey sa vyjadril, že pre The Gunners je veľmi dôležité získanie talentovaného Keňana Victora Wanyamu zo Celticu Glasgow. Informáciu priniesol Daily Express.