Main Content

Chce pomôcť Messimu, aby bol najlepší

utorok, 4. jún 2013 14:34 | Autor: Milan Vrábeľ

Chce pomôcť Messimu, aby bol najlepší
Chce pomôcť Messimu, aby bol najlepší | zdroj: foto TASR

Nová barcelonská posila Neymar tvrdí, že chce pomáhať Messimu, aby bol aj naďalej najlepším hráčom planéty. 21- ročný útočník prišiel na Nou Camp z FC Santos za 57 miliónov €. Po mesiacoch špekulácii sa teší na spoluprácu s famóznym Argentínčanom.

"Chcem pomôcť môjmu novému tímu. Barca je viac ako klub. Chcem pomôcť Messimu, aby bol aj naďalej najlepším hráčom planéty. Som veľmi rád, že som hráčom Barcelony. Môj sen sa stal skutočnosťou. Som veľmi šťastný. Je veľmi vzrušujúce byť hráčom „Barcy”. Je to naozaj sen. Ďakujem veľmi pekne," povedala brazílska hviezda o novom zamestnávateľovi.
 
Neymar bol predstavený fanúšikom Nou Campu, ktorí mali v minulosti možnosť pozorovať aj iných hviezdnych Brazílčanov ako sa im darí v ich tíme či španielskej súťaži. Mladý útočník však odmietol, aby ho porovnávali s hráčmi ako Romário, Ronaldinho, či Ronaldo.
 
"Sú to veľkí hráči. Ja sa s nimi určite porovnávať nebudem. Prišiel som do Barcelony, aby som podporil tím. Chcem strieľať góly, vyhrávať tituly a možno sa trochu zapísať do histórie klubu," skromne vyhlásil Neymar.
 
Útočník pred opustením Južnej Ameriky vyhral v roku 2010 Brazílsky Pohár, v roku 2011 Copa Libertadores a trikrát uspel so Santosom v brazílskej najvyššej súťaži. Za klub si pripísal počas 229 zápasov 138 gólov.