Main Content

Hokej: HKM Zvolen predĺžil zmluvy s trojicou Chovan, Juraško, Šimko

štvrtok, 23. máj 2013 15:05 | Autor: TASR

Zvolen 23. mája (TASR) - Vedenie majstrovského HKM Zvolen podpísalo zmluvy s trojicou svojich hokejistov aj na nastávajúci ročník. Útočník Michal Chovan, obranca Michal Juraško a brankár Marek Šimko budú dres obhajcu titulu obliekať do konca apríla 2014.

"Som rád, že sme sa dohodli s touto trojicou hráčov. Potvrdilo sa, čo som avizoval už dávnejšie, že s hráčmi máme ústnu dohodu, ktorú dáme len na papier. V priebehu niekoľkých hodín, najneskôr do konca tohto týždňa, by mala padnúť definitíva ešte u ďalších hráčov," citoval klubový web generálneho manažéra HKM Milana Čankyho.

Trojica sa do prípravy mužstva zapojí v rôznych obdobiach. Len v prípade Michala Chovana to bude o niečo neskôr, pretože ho čaká operácia kolena. "V utorok ma v Martine bude operovať doktor Jančovič," prezradil najlepší nahrávač (49) a tretí najproduktívnejší (64) hráč HKM v uplynulej sezóne.

"Ďalej sa bude všetko odvíjať od toho, ako sa mi koleno bude hojiť. Až následná rehabilitácia a postupné zvyšovanie záťaže ukáže, kedy budem plnohodnotným členom tímu. Verím ale, že do začiatku nového extraligového ročníka to stihnem."