Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.4.)

pondelok, 29. apríl 2013 06:24 | Autor: Branislav Lipták

Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (29.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Lionel Messi prispel jedným gólom k remíze na ihrisku Bilbaa. Týmto svojim gólom prekonal rekord vstrelených gólov na ihriskách súperov, ktorý doteraz držal Portugalčan Cristiano Ronaldo.

BARCELONATiago Silva by údajne mohol po roku opustiť Paris Saint-Germain. Podľa španielskych médii je Brazílčan prioritou pre Barcelonu, ktorá je ochotná za stopéra zaplatiť astronomických 45 miliónov libier.

REAL MADRID: Brankár španielskeho Realu Madrid Iker Casillas by mohol posilniť anglický Arsenal. S týmyto zaujímavými správami prišli španielske média.

REAL MADRIDCristiano Ronaldo stále nie je v poriadku po próblemoch so steheným svalom. Kvôli tomu nenástupil ani v madridskom derby a stále trénuje len idividuálne.

VALENCIA: Kohúti z Tottanhamu aktívne sledujú výkony 27-ročného útočníka Roberta Soldada z Valencie. Španielsky útočník v tejto sezóne skóroval už 17-krát.

CELTA VIGO: Klub z Viga urobil výrazný krok k záchrane v Primera Division, keď vyhral na ihrisku Levante. Ak klub zabojuje, tak má záchranu výhradne vo svojich rukách a nohách.