Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.4.)

pondelok, 22. apríl 2013 12:21 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (22.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Prezident Realu Madrid Florentino Perez ubezpečil fanúšikov, že ponúkne Cristianovi Ronaldovi predĺženie zmluvy. ,,Upokojte sa, ideme obnoviť kontrakt s Cristianom Ronaldom. Klub je pripravený zaplatiť ho,” povedal fanúšikom Biancos na stretnutí.

REAL MADRID:
Biely Balet, ktorý je už dlhšiu dobu najvážnejším záujemcom o Garetha Balea z Tottenhamu, čaká v lete náročný boj o jeho získanie. Bale sa totiž ocitol aj v hľadáčiku Bayernu Mníchov, PSG a Manchestru City.

REAL MADRID
: Defenzívny záložník Pusiniek Xabi Alonso drží fanúšikov Bieleho Baletu v napätí, keď vyhlásil, že sa ešte nerozhodol, či predĺži súčasný kontrakt, ktorý mu končí po budúcej sezóne. Silnejú tak špekulácie, že Alonso chce ukončiť kariéru v Liverpoole.

REAL BETIS:
Po prehre s Realom Madrid (3:1) vyhlásil tréner Betisu Pepe Mel, že remíza by stretnutiu slušala viac. ,,Myslím si, že remíza by bola spravodlivejšia. Ale spravodlivosť vo futbale neexistuje”.

BARCELONA:
Cesc Fabregas si myslí, že niektorí ľudia sa snažia znížiť hodnotu španielskeho titulu pre Barcelonu, čo je zrejme dôsledkom toho, že Katalánci už dlhšiu dobu neohrozene mieria za jeho získaním.

BARCELONA:
V hľadáčiku skautov Tottenhamu sa ocitol Alex Song, ktorý od príchodu z Arsenalu do Barcelony len vyhrieva lavičku náhradníkov. Trhová hodnota defenzívneho stredopoliara z Kamerunu sa odhaduje na 20 miliónov eur.

BARCELONA:
David Villa ubezpečil fanúšikov, že má s Lionelom Messim výborný vzťah, čím reagoval na fámy o tom, že to medzi nimi škrípe, lebo kamery viackrát zastihli Viillu a Messiho počas hádky po nevydarenom riešení kombinácie na trávniku. ,,Mám s Messi výborný vzťah. Občas sa na trávniku niečo stane, ale to je normálne pre futbalové zápasy. Ľudia sa na nás pozerajú cez zväčšovacie sklo.