Main Content

Messi opäť pozval Hamšíka na svoj exibičný zápas

štvrtok, 18. apríl 2013 12:30 | Autor: TASR

Messi opäť pozval Hamšíka na svoj exibičný zápas
Messi opäť pozval Hamšíka na svoj exibičný zápas | zdroj: TASR

Rím 18. apríla (TASR) - Slovenský futbalista v službách SSC Neapol Marek Hamšík figuruje medzi šiestimi hráčmi talianskej Serie A, ktorí dostali pozvánku na tri exhibičné stretnutia medzi tímom Lionela Messiho a Výberom sveta.

Prvý zápas sa uskutoční 29. júna v kolumbijskom Medelline, druhý 2. júla v peruánskej Lime a záverečný 4. júla na výročie Dňa nezávislosti USA v Los Angeles.

Podľa talianskeho denníka Gazzetta dello Sport sa vo funkcii trénerov predstavia Fabio Capello a Zico. Okrem Hamšíka sa v prestížnych dueloch predstavia z talianskej ligy ešte Antonio Cassano, Ricky Alvarez (obaja Inter Miláno), Daniel Osvald (AS Rím), Bojan Krkič a Robinho (obaja AC Miláno).

Medzi ďalšími účastníkmi sa skloňujú mená Sergia Agüera (Manchester City), Javiera Mascherana, Erica Abidala (obaja FC Barcelona), Emiliana Insua (Atletico Madrid), Martina Demichelisa (FC Malaga), Agustina Oriona (Boca Juniors), Pabla Aimara (Benfica Lisabon), Jamesa Rodrígueza (FC Porto), Radamela Falcaa (Atletico Madrid) a Didiera Drogbu (Galatasaray Istanbul).