Main Content

Hokej: V 4. ročníku EHT Slovan v Južnej divízii začne s viedenským Capitals

utorok, 16. apríl 2013 13:30 | Autor: TASR

Bratislava 16. apríla (TASR) - Domácim stretnutím s UPC Vienna Capitals odštartujú hokejisti Slovana Bratislava 9. augusta na domácom ľade 4. ročník European Trophy. Zverenci českého trénera Rostislava Čadu sa predstavia v Južnej divízii a ich ďalšími súpermi budú Sparta Praha, Piráti Chomutov, švédske tímy HV71 Jönkoping a Linköpings HC, fínske JYP Jyväskyla a KalPa.

Ako informuje internetová stránka belasých, Slovan v rámci tejto súťaže odohrá osem zápasov. Po Viedni privíta doma 13. augusta Spartu a 15. augusta Chomutov. Nasledujúce dva zápasy na domácom ľade 30. augusta a 1. septembra však pre výstavno-veľtržnú akciu bude musieť Slovan odohrať mimo Bratislavy. Do úvahy prichádzajú extraligové arény v Skalici a Piešťanoch. Zápas so Spartou sa pôvodne mal hrať v Prahe, vedeniu Slovana sa ale podarilo s manažmentom Sparty dohodnúť na jeho presune do Bratislavy.

Okrem domácich zápasov odohrajú slovanisti tri súboje na ľade súperov - 17. septembra vo Viedni proti Capitals, 23. augusta v Juyväskyle a 24. augusta v Kuopiu.

Popri zápasoch v rámci European Trophy sa priaznivci Slovana môžu tešiť aj na atraktívny prípravný zápas so Spartakom Moskva 1. augusta v Slovnaft Aréne.