Main Content

REBRÍČEK: 5 najväčších útočných prekvapení sezóny

utorok, 16. apríl 2013 13:11 | Autor: Martin Gregor

Okrem tradičných kanonierov, od ktorých sa góly očakávajú sa v každom ročníku objaví pár hráčov, ktorí prekvapia svojím ofenzívnym talentom a ohúria skautov veľkých klubov. V spolupráci s portálom fotbalnaplno.cz vám prinášame rebríček 5 najväčších ofenzívnych komét sezóny 2012/2013.

Christian Benteke (Aston Villa)


Aston Villa prežíva katastrofálnu sezónu, no má aj jedno pozitívum. Je nim útočník Christian Benteke, ktorý svojimi gólmi drží Villans tesne nad zónou zostupu. Talentovaný útočník nastrieľal v tejto sezóne už 15 ligových gólov, ku ktorým pridal ešte ďalších 12 v pohároch, priateľských zápasoch a za reprezentáciu Belgicka.

Už v zime sa o mladého belgického kanoniera zaujímalo viacero popredných klubov, no Aston Villa ho našťastie udržala, veď inak by bola v tejto dobe pravdepodobne už na ceste do Championship. Vzhľadom na jeho formu je ale takmer isté, že po sezóne sa cesty Villans a Bentekeho definitívne rozídu. O jeho služby sa zaujíma najviac Tottenham a Benteke si miestenku v tíme bojujúcom o pohárové priečky rozhodne zaslúži.

Odporúčané články