Main Content

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.4.)

utorok, 16. apríl 2013 17:05 | Autor: Jakub Vaverka

Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.4.)
Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu (16.4.) | zdroj: foto TASR

Zimné prestupové obdobie je za nami, no prestupových špekulácií aj tak nikdy nie je dosť. Prinášame vám tie najzaujímavejšie z dnešného dňa.

El Shaarawy do Premier League?
Extravagantný talentovaný útočník AC Miláno Stephan El Shaarawy je podľa anglických médií v hľadáčiku londýnskeho Arsenalu a úradujúceho majstra Premier League Manchestru City. Oba tímy dúfajú, že sa im v lete „Faraóna“ podarí získať, no vedenie červeno- čiernych je rezolútne proti.
 
PSG loví v Manchestri              
Daily Telegraph dnes priniesol informáciu, podľa ktorej sa parížsky Paríž Saint Germain pokúsi získať Wayna Rooneyho s Nanim z Manchestru United. Za služby anglického útočníka PSG ponúka 25 miliónov libier, ak by sa k tomu pridal aj Nani, tak sú katarskí šejkovia ochotní vyplatiť Red Devils až 40 miliónov libier.
 
Rooney predĺži
Populárny „Wazza“ však plánuje v najbližších dňoch vyvrátiť všetky špekulácie o svojom odchode a je odhodlaný podpísať s Manchestrom United nový viacročný kontrakt.
 
Spurs sledujú obrancov
Tréner Tottenhamu Andre Villas Boas poveril svojich skautov, aby sledovali výkony krajných obrancov Alvara Pereiru z Interu Miláno a Fabia Coentraa z Realu Madrid. AVB totiž tuší, že sa mu v lete nepodarí udržať Benoita Assou- Ekotta. Informáciu priniesol Daily Mirror.
 
Gomez v hľadáčiku Modrých
Chelsea a Manchester City zvedú podľa Daily Mail v lete súboj o útočníka Bayernu Mníchov Maria Gomeza, ktorý dostáva v Allianz Arene minimum šancí a situáciu začal riešiť aj jeho agent. Oba tímy chcú taktiež získať Edinsona Cavaniho z SSC Neapol, no všeobecne sa očakáva, že každý klub získa jedného z týchto hráčov.
 
Kouyate by rád posilnil Arsenal
Senegalský obranca Cheikhou Kouyate priznal, že jeho prestup do Arsenalu by bol preňho splneným snom. 23- ročný mladík, ktorý hráva v Belgicku a môže nastúpiť aj v zálohe je záujemcov prístupný za päť miliónov libier.
 
Finančné pravidlá proti Kladivárom
Tréner West Hamu United Sam Allardyce priznal, že nové prísnejšie finančné pravidlá v Premier League môžu Kladivárom znemožniť letný prestup Andyho Carrolla, tvrdí bulvárny denník The Sun.
 
Casilla do Anglicka?
Everton, Fulham a Wigan sú trojicou tímov, ktoré bojujú o získanie talentovaného brankára Kika Casillu z barcelonského Espanyolu.
 
Vorm nie je pripravený odísť
Vedenie waleskej Swansea vyvrátilo špekulácie o tom, že by bol Michel Vorm pripravený odísť v lete do Barcelony. Správy zo Španielska však hovoria o tom, že Holanďan letel uplynulý víkend  do Barcelony aj so svojou rodinou, tvrdí The Sun.