Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.4.)

pondelok, 15. apríl 2013 10:09 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (15.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: O služby Fabia Coentraa sa zaujíma anglický Tottenham, ktorý na leto plánuje za portugalského obrancu oficiálnu ponuku. Je možné, že Coentrao bude napokon súčasťou výmeny za Garetha Belea.

REAL MADRID:
Biely Balet by mal už v najbližších dňoch podpísať sponzorskú zmluvu s aerolinkami Fly Emirates, ktoré by mali prinášať do pokladne Realu Madrid ročne 25 miliónov eur.

REAL MADRID:
Tréner Dortmundu Jurgen Klopp reagoval na to, že v hľadisku počas zápasu Borussie s Greutherom Furth (6:1) bol tréner Realu Madrid José Mourinho, ktorý sledoval formu žlto-čiernych pred semifinálovými zápasmi v Lige majstrov. ,,Už nie sme v situácií kedy chceme hrať dobre kvôli Mourinhovi. Možno má nejakú predstavu, ktorú ale nebude môcť využiť o dva týždne, lebo všetko bude vtedy iné,” tvrdí Klopp.

BARCELONA:
Obranca Bayernu Mníchov Dante si pred semifinále Ligy majstrov myslí, že Barcelona je stále najlepším tímom na svete. ,,Samozrejme bude tiež veľmi ťažké hrať proti Messimu, najlepšiemu hráčovi na svete. Musíme dať do zápasov absolútne všetko!”

BARCELONA:
Cristian Tello neskrýval radosť, keď včera pomohol Barcelone dvoma gólmi k výhre 0:3 na pôde Zaragozy. ,,Som veľmi šťastný. Urobím všetko pre to, aby som využil každú šancu ktorú od trénera dostanem,” povedal po zápase mladý útočník, ktorý včera svojimi gólmi zastúpil zraneného Lionela Messiho.

ATLÉTICO MADRID:
Tréner Manchestru United Alex Ferguson poprel špekulácie, podľa ktorých sa Červení Diabli dohodli s Atléticom Madrid na prestupe Radamela Falcaa. Ferguson tvrdí, že je to absolútny blud a diví sa tomu, že to mohol nejaký novinár napísať.

MALAGA:
Tréner Malagy Manuel Pellegrini sa napriek vydarenej sezóne obáva o budúcnosť svojho mužstva, ktorému hrozí zákaz účasti v pohárovej Európe pre nesplatené dlhy voči svojim bývalým hráčom. ,,Bude to hanba. Budúcnosť klubu nie je v mojich rukách. Uvidíme čo prinesú najbližšie mesiace. Je to vec, ktorú máme všetci stále v mysli a udržuje nás v obavách”.