Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (14.4.)

nedeľa, 14. apríl 2013 10:47 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (14.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (14.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

TOTTENHAM & CHELSEA: Kormidelník Spurs André Villas-Boas je údajne jedným z kandidátov na post hlavného trénera Realu Madrid v prípade, že sa José Mourinho rozhodne odísť do Chelsea. Boas by potom mohol na Santiago Bernabeu so sebou zobrať aj Garetha Belea.

TOTTENHAM:
Gareth Bale naznačil, že ak sa Spurs nekvalifikujú do Ligy majstrov po sezóne White Hart Lane opustí. Uvádza to Sunday Express.

MANCHESTER UNITED & NEWCASTLE
: Podľa plátku Sunday Mirrror je záložník Newcastle Yohan Cabaye blízko k prestupu do Manchestru United. V ňom by mohol nahradiť Luisa Naniho, ktorý v lete možno odíde do Paris Saint Germain.

ARSENAL:
Gunners podľa správ Daily Mail plánujú v lete minúť 30 miliónov libier na angažovanie 20-ročnej superhviezdy Borussie Dortmund Maria Götzeho. Ak by sa tento prestup zrealizoval bol by to najdrahší nákup v histórií Arsenalu.

ARSENAL:
Nemecký kanonier Lukas Podolski verí, že si v závere sezóny opäť získa dôveru trénera Arséneho Wengera, ktorý ho začne stavať do základnej zostavy.

LIVERPOOL:
Podľa trénera Rodgersa môže Liverpool konkurovať najbohatším anglickým klubom aj bez toho, aby musel do kádru investovať množstvo miliónov libier. Rodgers ukazuje na príklad Dortmundu, ktorý to dokázal a teraz hrá v semifinále Ligy majstrov.

LIVERPOOL & MANCHESTER CITY
: V hľadáčiku Brendana Rodgersa sa ocitol obranca Citizens Micah Richards, ktorý v tejto sezóne pre zranenie odohral len 6 stretnutí. Trhová hodnota 24-ročného výborne stavaného krajného obrancu sa odhaduje na 15 miliónov libier.

MANCHESTER CITY:
Pred dnešným semifinále FA Cupu medzi Manchestrom City a Chelsea Londýn je stále otázny štart špílmachra Citizens Davida Silvu, ktorého trápia problémy so stehenným svalom. Španielsky záložník by sa mal rozhodnúť či nastúpi až tesne pred zápasom.

EVERTON
: Skauti Evertonu sa intenzívne zaujímajú o služby 16-ročného slovenského brankára Prešova Adama Jakubecha. Ten bol v liverpoolskom klube už na druhej skúške a zaujal natoľko, že Everton kúpi zrejme už toto leto.

QUEENS PARK RANGERS
: Tréner QPR Harry Redknapp priznal, že nevie či udrží v kádri francúzskeho útočníka Loica Rémyho a to aj za predpokladu, že sa londýnsky klub zachráni v Premier League.

WEST HAM:
Fínsky brankár Jussi Jääskeläinen predlžil s West Hamom zmluvu o ďalší rok.