Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.4.)

nedeľa, 14. apríl 2013 10:43 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (14.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Vedenie Bieleho Baletu podľa plátku Sunday People uvažuje nad alternatívou odchodu Josého Mourinha. V pozícií hlavného kormidelníka Pusiniek by ho mohol nahradiť tréner Tottenhamu André Villas-Boas, ktorý b so sebou priviedol do aj hviezdu Spurs Garetha Belaea.

REAL MADRID:
Cristiano Ronaldo napokon nastúpi v dnešnom zápase proti Athleticu Bilbao. Portugalský fenomén mal bližšie nešpecifikované zdravotné problémy no aktuálne sa už cíti byť 100% fit.

REAL MADRID:
Asistent Josého Mourinha Aitor Karanka si myslí, že Pusinky čaká v semifinále Ligy majstrov proti Dortmundu nesmierne ťažká úloha. ,,Videli sme čo sa stalo proti Galatasarayu. V tejto fáze neexistujú jednoduchí súperi. Ak si niekto myslí, že sme už vo finále, je na veľkom omyle,” upozorňuje Karanka na silu Borussie.

REAL MADRID:
Bývalý skvelý nemecký záložník Stefan Effenberg prezradil, že sa s José Mourinhom pred pár týždňami rozprával o Borussi Dortmund. ,,Hovoril som s Mourinhom pár týždňov dozadu. Povedal mi, že má pred Dortmundom veľký rešpekt. Dortmund nemá čo stratiť a naopak môže veľa získať. Ak vyradí Real bude to obrovská senzácia,” hovorí bývalý nemecký reprezentant.

BARCELONA:
V dnešnom zápase proti Zaragoze podľa očakávaní nenastúpi zranený Lione Messi, ktorý sa bude šetriť až do semifinále Ligy majstrov proti Bayernu. Na súpisku Kataláncov však nedopísal Tito Vilanova ani Jordiho Albu, Andresa Iniestu a Sergia Busquetsa.

LEVANTE:
Robert Acquafresca, ktorý hosťuje v Levante z talianskej Bologne, sa nechal počuť, že by rád ostal v španielskom klube aj v budúcej sezóne. 25-ročný taliansky útočník odohral za Levante zatiaľ 8 zápasov, v ktorých strelil jeden gól.