Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.4.)

sobota, 13. apríl 2013 11:48 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (13.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

BARCELONA: Eric Abidal vyhlásil, že by chcel svoju kariéru ukončiť ako hráč Barcelony. Reagoval tak na špekulácie o jeho odchode z Camp Nou, ktoré sa začínajú objavovať v médiách, pretože Abidal stále nepredĺžil s Kataláncami kontrakt končiaci po tejto sezóne.

REAL MADRID:
Legenda Pusiniek a aktuálne čestný prezident klubu Alfredo Di Stefano bol včera po troch dňoch prepustený z nemocnice, kde ho hospitalizovali pre rutinnú kontrolu srdečnej činnosti.

REAL MADRID:
Anglický bulvár Daily Mail včera priniesol informáciu, podľa ktorej José Mourinho po sezóne určite opustí Real Madrid a stane sa staronovým kormidelníkom londýnskej Chelsea.

REAL MADRID:
O šikovného útočníka Jesého, ktorý v tejto sezóne za Real Madrid B nastrieľal 18 gólov sa začal zaujímať nemecký klub Bayer Leverkusen.

VALENCIA:
V dnešnom stretnutí proti Espanyolu nebude môcť Ernesto Valverde počítať so službami Adila Ramiho, ktorý si na tréningu poranil chodidlo.

VALENCIA:
Vyššie spomínaná hviezda Valencie Adil Rami naznačil, že po tejto sezóne opustí káder Netopierov. ,,Potrebujem hrať za veľký klub v Európe,” povedal 27-ročný obranca v rozhovore pre La Parisien.

OSTATNÉ:
Šéf španielskej futbalovej asociácie Francisco Roca prezradil, že po vzore Premier League bude Jastrabie oko v najbližších rokoch zavedené aj v španielskej La Lige. Ako je známe v Anglicku bude táto technológia využívaná už od začiatku budúcej sezóny.