Main Content

Hokej: HC Košice - HKM Zvolen 6:2, hlasy trénerov a hráčov

piatok, 12. apríl 2013 21:30 | Autor: TASR

Košice 12. apríla (TASR) -

Milan Staš, tréner Košíc: "Podobne ako včera aj dnes sme išli do vedenia gólom z presilovej hry. Hrali sme trpezlivo, čakali sme na svoju príležitosť, ktorá prišla v podobe ďalších gólov. Boli sme produktívni v koncovke, vychádzali nám aj presilové hry a dá sa povedať, že aj preto sme vysoko zvíťazili."

Dušan Pašek, útočník Košíc a autor hetriku: "Mali sme nôž na krku, zdolali sme súpera, takže spokojnosť. Chvalabohu nám to tam padalo, pri mojich dvoch góloch ma našla moja dvojička Marcel Haščák, pri treťom Marek Slovák. Musím ich pozvať minimálne na večeru."

Gabriel Spilar, útočník Košíc: "Dali sme rýchly gól, ale to aj včera, čo nám paradoxne nepomohlo. Je vždy dobré dať prvý gól, je to však iné, keď ho dáte v čase 59:59 min. ako na začiatku. Všetko je o tom ako sa hýbeme, ale hokej je o tom. V našom prípade nie je pôvabný, ale iný už ani nemôže byť. Musíme bojovať a do Zvolena ideme s tým, že chceme vyhrať."

Peter Mikula, tréner Zvolena: "Scenár zápasu bol rovnaký ako včera a inkasovali sme podobne v oslabení a v rovnakej minúte. Dostali sme druhý gól a predbiehali sa v zahadzovaní šancí. Súper to využil, bol kvalitný na puku, dobre korčuľoval a my sme sa trošku zlomili v tretej tretine. Výsledok bol pre nás trošku krutý."

Lukáš Jurík, kapitán Zvolena: "Zápas nám nevyšiel, hneď sme inkasovali rýchly gól i keď tlak od nich nebol až taký ako včera. Neboli sme dôrazní v koncovke, možno ak by sme vyrovnali alebo znížili. Za stavu 0:2 sme nepremenili šance, naopak oni pridali tretí gól a potom už hrali ľahko."