Main Content

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.4.)

piatok, 12. apríl 2013 13:58 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.4.)
Správy dňa zo španielskej Primera Division (12.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera Divison.

REAL MADRID: Brazílčan Kaká sa podľa najnovších špekulácií španielskej tlače ocitol v hľadáčiku Fenerbahce Istanbul.

REAL MADRID:
José Mourinho nebude môcť niekoľko týždňov počítať so službami Michaela Essiena, ktorý sa zranil v zápase s Galatasarayom Istanbul. Podľa najnovších správ by ale mohol stihnúť prvý zápas semifinále Champions League proti Dortmundu.

REAL MADRID:
V nedeľňajšom zápase Pusiniek s Athleticom Bilbao sa v základnej zostave josého Mourinha asi neobjaví Cristiano Ronaldo, ktorý sa sťažoval na bližšie nešpecifikované bolesti a nakoľko Pusinkám už v lige o veľa nejde jeho šetrenie je pochopiteľné.

BARCELONA & REAL MADRID:
Dnes o 12.00 sa vo francúzskom Nyone uskutočnil žreb semifinále Ligy majstrov. Barcelona si v ňom zmeria sily s azda
najväčším favoritom súťaže Bayernom Mníchov, Real Madrid narazí na Borussiu Dortmund.

BARCELONA:
Podľa redaktora populárneho magazínu Hattrick je dom Lionela Messiho v Barcelone jedným z najstráženejších na svete, pričom ho prirovnal k Bielemu domu vo Washingtone.

BARCELONA:
Lionel Messi, ktorý so sebazaprením nastúpil na posledných 30 minút zápasu proti PSG, bude pre problémy s kolenom pauzovať až do semifinálového zápasu Ligy majstrov proti Bayernu.

BARCELONA:
Cesc Fabregas mal v stredu večer dvojnásobný dôvod na radosť. Po tom ako Barcelona postúpila cez PSG do semifinále Ligy majstrov sa mu narodila v noci dcéra, ktorú má s priateľkou Daniellou Semanovou. Fabregasova dcéra dostala meno Lia.

ATLÉTICO MADRID
: Vhodnou náhradou za Radamela Falcaa, ktorý po sezóne zrejme opustí mužstvo Los Colchoneros, by mohol byť podľa plátku AS ekvádorsky útočník Christian Bentiéz, ktorý pôsobí v mexickom Club América.

ATHLETIC BILBAO:
V súboji s Realom Madrid nebude môcť Marcelo Bielsa počítať pre zranenie so službami Andoniho Iraolu