Main Content

Predstavujeme: www.czechstreetball.cz – jediný český streetballový portál

sobota, 21. august 2010 13:40 | Autor: Tomas Hanak

Predstavujeme Ti jediný český streetballový portál www.czechstreetball.cz, s ktorým úzko spolupracuje aj www.ballers.sk a značka Ballers.

 

Portál založil streetballový nadšenec Patrik Nguyen, ktorý chce takýmto spôsobom prinášať informácie nie len o streetballovej komunite, akciách a všetkom, čo s týmto športom súvisí, ale aj o svojom Xstream Ballers teame, ktorý je jedným z najúspešnejších streetballových teamov v ČR.

Na webe nájdeš reportáže z turnajov, pohľad na turnaje nie len zo strany Xstream Ballers, ale aj iných českých a slovenských teamov, články z histórie, zoznam a kalendár turnajov nie len SR a ČR, ale aj inde v Európe, rôzne tréningy na zlepšenie skills, fotoreporty, videá, atď. Pre mňa osobne je jednou z najlepších vecí uverejňovanie článkov a reportov z akcií očami teamu Xstream BallersPatrika Nguyena, pretože všetci sú zvedavý na to, či sa za tým-ktorým turnajom oplatí v budúcnosti cestovať, alebo nie.

V krátkej budúcnosti sa môžte tešiť aj na eshop s oblečením BALLERS mnoho ďalších vychytaných vecí, na ktoré si však budete musieť počkať až do ich spustenia.