Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (2.4.)

utorok, 2. apríl 2013 10:57 | Autor: Martin Gregor

Správy dňa z anglickej Premier League (2.4.)
Správy dňa z anglickej Premier League (2.4.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Tréner The Reds Brendan Rodgers si veľmi cení skvelé výkony kapitána mužstva Stevena Gerrarda a vyhlásil, že by mu rád ešte pred koncom sezóny ponúkol predĺženie aktuálneho kontraktu, ktorý mu zatiaľ platí “len” do konca sezóny 2014/2015. Následne vyhlásil Jamie Carragher, že je presvedčený o tom, že Gerrad dohrá kariéru na Anfield Road.

MANCHESTER UNITED & ARSENAL & LIVERPOOL:
Podľa plátku Daily Express sa o služby hviezdy Galatasarayu Istanbul Buraka Yilmaza zaujímajú hneď tri anglické kluby Manchester United, Arsenal a Liverpool.

MANCHESTER UNITED
: Vo včerajšom zápase FA Cupu proti Chelsea chýbal Alexovi Fergusonovi útočník Wayne Rooney, ktorého trápia problémy s trieslami. Ferguson však vyhlásil, že na budúco týždňový derby zápas s Manchestrom City by mal byť už v poriadku.

TOTTENHAM:
V centre pozornosti skautov Spurs sa ocitol podľa plátku Sky Sport Italia Pablo Osvaldo z AS Rím. Trhová hodnota 27-ročného kanoniera sa odhaduje na 18 miliónov eur.

TOTTENHAM & WEST HAM:
Skauti Tottehamu a West Hamu pozorne sledujú výkony francúzskeho obrancu Samuela Umititiho z Lyonu.  Trhová hodnota 19-ročného perspektívneho stopéra sa odhaduje na 5 miliónov eur.

CHELSEA:
Dĺžka rekonvalescencie Ashleyho Colea, ktorý nedohral včerajší zápas s Manchestrom United pre natiahnutie stehenného svalu, ešte nie je známa.

READING:
Prezident Palerma reagoval na špekulácie o záujme Readingu o služby slovinského reprezentanta Jasmira Kurtića s tým, že mu v odchode v prípade atraktívnej ponuky od anglického tímu brániť nebude, vylučuje ale možnosť jeho hosťovania.

SWANSEA:
Holandský brankár Michel Vorm sa podľa plátku Daily Star ocitol v hľadáčiku predstaviteľov Barcelony, ktorá hľadá vhodnú náhradu za obchádzajúceho Victora Valdésa.

QUEENS PARK RANGERS:
Tréner Harry Redknapp včera ťažko prežíval prehru QPR na pôde Fulhamu (3:2). Redknapp po zápase vyhlásil, že tri inkasované góly v prvom polčase boli najhoršie, aké kedy videl.