Main Content

Hokej: ŠHK 37 Piešťany - HKM Zvolen 4:0, hlasy hráčov a trénerov (2)

pondelok, 1. apríl 2013 21:30 | Autor: TASR

Piešťany 1. apríla (TASR) -

Milan Klement, tréner ŠHK 37 Piešťany: "Sériu sme nechceli skončiť dnes. Začiatok bol z našej strany opatrný, potom sme sa ale zlepšili a upokojil nás prvý gól, po ktorom sme boli lepším mužstvom a nakoniec sme odchádzali z ľadu spokojnejší ako súper. Do Zvolena cestujeme s túžbou vyhrať a dostať sa do finále."

Václav Stupka, útočník a strelec prvého gólu Piešťan: "Začalo to u obrancu. Ja som si našliapol medzi obrancov, pekne mi načasoval prihrávku. Ich bek ma tam troška zahákoval, ale snažil som sa to trafiť do bránky a vyšlo to."

Samir Saliji, útočník Piešťan: "Som rád, že sa nám podarilo vyhrať tento zápas a vrátiť sériu do Zvolena. Tam sa ešte pobijeme o finále."

Peter Mikula, tréner HKM Zvolen: "Dnes sme chceli ukončiť sériu. Myslím si, že proti nám hrali nevyužité šance a presilovky. Snažili sme sa, ale práve tá snaha nám zväzovala ruky. Súper bol všade skôr, a keďže sme nevyužili šance, ktoré sme mali, tak zaslúžene vyhral. Ak budeme doma chcieť uspieť, budeme musieť svoj výkon podstatne zlepšiť."

Ľubor Zuzin, útočník Zvolena: "Nechcem tvrdiť, že rozhodol prvý gól, ktorý sme dostali po našej chybe, keď sme pustili hráča stredom samého na bránku. Skôr rozhodli osobné súboje, ktoré prehrávame, nedržíme modrú čiaru, ustupujeme. Piešťanskí hráči sa rozbehnú vo vlastnej tretine a idú na nás ako vlak. To sa ťažko bráni."

UPOZORNENIE: Správa je rozšírená o hlasy hráčov.