Main Content

Futbal: Prezident PSG al-Khelaifi chce, aby Beckham zostal aj v ďalšej sezóne

pondelok, 1. apríl 2013 13:30 | Autor: TASR

Paríž 1. apríla (TASR) - Prezident Paríža St. Germain by rád predĺžil spoluprácu s anglickým stredopoliarom Davidom Beckhamom, ktorý prišiel do tímu lídra francúzskej futbalovej Ligue 1 v zimnom transferovom okne na hosťovanie do konca prebiehajúcej sezóny.

"Budeme s Davidom hovoriť o jeho budúcnosti v našom klube. Úprimne vyhlasujem, že mám záujem, aby v Paríži zostal aj v ďalšej sezóne," povedal Katarčan Nasser al-Khelaifi pre denník L'Equipe.

Tridsaťsedemročný bývalý kapitán anglickej reprezentácie síce nepatrí medzi ťahúňov na ihrisku, keďže zväčša naskakuje do zápasov ako striedajúci hráč, na mužstvo a spoluhráčov má však obrovský vplyv. "Je to výnimočný hráč a skutočný ambasádor futbalu. Každý ho miluje. Podpísať s ním v januári zmluvu bolo jedno z mojich najlepších rozhodnutí," dodal al-Khelaifi.

Paríž SG figuruje po 30. kole francúzskej ligy na vedúcej priečke so sedembodovým náskokom pred Olympique Marseille. Okrem toho účinkuje vo štvrťfinále Ligy majstrov a v rovnakej fáze Francúzskeho pohára.