Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (31.3.)

nedeľa, 31. marec 2013 12:49 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa z anglickej Premier League (31.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (31.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

ARSENAL: Kouč Arsenalu Arséne Wenger varoval svojich hráčov, že pokiaľ sa Gunners neprebojujú do Champions League, budú sa musieť s anglickým klubom rozlúčiť. Týka sa to predovšetkým Sagnu a Podolskeho.

MANCHESTER UNITED: Záložník Barcelony Thiago Alcantara by sa mohol v lete pobrať podľa talkSportu do Manchestru United. Pred časom za neho ponúkali Red Devils 15 miliónov libier, no s ponukou u Blaugranas neuspeli.

CHELSEA: Útočník Atletica Madrid Radamel Falcao má namierené do Chelsea. Daily Star tvrdí, že Blues uprednostní pred Manchestrom City aj Realom Madrid.

TOTTENHAM:
Tottenham sa snaží získať záložníka Feyenoordu, Jordyho Clasieho. Denník Metro však priniesol  informáciu, podľa ktorej Fiorentina zrejme Angličanov predbehne.

TOTTENHAM & CHELSEA: Manažér Spurs Andre Villas-Boas prehlásil, že pokiaľ by sa José Mourinho vrátil do Chelsea, bol by na Stamford Bridge excelentný.

SUNDERLAND:
Martin O´Neill doplatil na zlé výsledky Sunderlandu. Po sobotňajšej prehre s Manchestrom United (0:1) na Stadium of Light skončil.

ASTON VILLA: Manažér Aston Villy Paul Lambert nehodlá predávať Christiana Bentekeho ani Andreasa Weimanna. Tvrdí, že pokiaľ Villans nechcú stále bojovať o udržanie, nemôžu predávať svojich najlepších hráčov.

EVERTON
: O útočníka Fiorentiny Adema Ljajiča sa zaujíma Everton. Podľa talianskych médií by si mohol vyskúšať anglickú Premier League.

WEST HAM:
Útočník West Hamu Carlton Cole očakáva, že dostane od klubu novú zmluvu. Jeho súčasný kontrakt vyprší už po sezóne.