Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (29.3.)

piatok, 29. marec 2013 11:58 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa z anglickej Premier League (29.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (29.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY: Vedenie Manchestru City chystá podľa anglickej tlače manažérovi Robertovi Mancinimu, ktorý včera vyhlásil, že boj o titul je v tejto sezóne už stratený, 170 miliónov libier na príchod nových posíl.

CHELSEA: Gigant anglickej Premier League londýnska Chelsea podľa The Sun zabojuje o služby Bonyho Wilfrieda, hráča klubu Vitesse Arnhem, s ktorým majú Londýnčania výborné vzťahy.

ARSENAL & LIVERPOOL: Daily Mail uvádza, že o obrancu Swansea Ashleyho Williamsa sa v lete medzi sebou pobijú Liverpool a Arsenal. Kapitán Labutí, ktorý podáva v prebiehajúcej sezóne výborné výkony, je podľa anglickej tlače horúcim kandidátom na výmenu Martina Škrtela na Anfield Road.

ARSENAL: Gunners sa chystajú v lete predať útočníka Gervinha do Galatasarayu za 12 miliónov libier a na Emirates Stadium by mal naopak cestovať brankár Liverpoolu, Pepe Reina. Správu priniesol Daily Mail.

ARSENAL: Francúzsky záložník Arsenalu Abou Diaby si pretrhol kolenný väz a Londýnčania sa bez neho budú musieť zaobísť približne deväť mesiacov.

ASTON VILLA: O útočníka Aston Villy Christiana Bentekeho má záujem rada klubov z Premier League. Patria medzi ne Tottenham, Manchester United a taktiež Inter Miláno. Túto prestupovú špekuláciu priniesol denník Daily Star.

NEWCASTLE UNITED:
Magpies sledujú ďalšieho francúzskeho futbalistu, v lete by mohol do Anglicka zamieriť útočník Saint-Etienne, Pierra-Emericka Aubemeyanga.

FULHAM: Útočník Glenn Murray, ktorý nastrieľal v tejto sezóne za Crystal Palace už 30 gólov, sa dostal sa pod drobnohľad Fulhamu.