Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (28.3.)

štvrtok, 28. marec 2013 12:02 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa z anglickej Premier League (28.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (28.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER UNITED: Srbský obranca Nemanja Vidič sa ocitol v hľadáčiku AC Miláno. Dlhoročný hráč a kapitán Manchestru United by tak podľa denníku Metro mohol v lete opustiť Old Trafford, čo však oficiálne nik ani len nenaznačil.

MANCHESTER UNITED: Robin Van Persie vyhlásil, že je veľmi spokojný so svojou prvou sezónou na Old Trafforde a v drese Červených Diablov by raz rád ukončil profesionálnu kariéru.

LIVERPOOL: 
Kapitán slovenskej reprezentácie Martin Škrtel je spájaný s prestupom do Arsenalu, Zenitu Petrohad aj Anži Machačkala. Jeho agent však prezradil, že žiadná oficiálna ponuka zatiaľ neexistuje a o osude Škrtela sa rozhodne až v lete.

LIVERPOOL: Daily Mirror tvrdí, že Liverpool sa cez letné prestupové obdobie bude uchádzať o služby Toma Inceho, záložníka Blackpoolu.

ARSENAL:
Obranca Gunners Andre Santos, ktorý momentálne hosťuje v Gremiu, je podľa vlastných slov jotvorený pre zotrvanie v rodnej krajine.

ARSENAL
: Spoluhráč Stevana Jovetiča z Fiorentiny, útočník Luca Toni, svojmu priateľovi radí, aby prestúpil do skutočného top klubu a Arsenalu sa radšej vyhol.

ARSENAL: Mexický útočník Carlos Vela, ktorý momentálne hosťuje v Reali Sociedad, sa už do Arsenalu vracať nechce. Nasledujúcu sezónu by rád strávil v španielskom klube, uvádza talkSPORT.

EVERTON: Alvaro Negredo je neustále spájaný s odchodom zo Sevilly. Liverpoolsky klub Everton je pripravený ponúknuť španielskemu klubu 15 miliónov eur.

READING
: Útočník Readingu Pavel Pogrebnyak odmieta špekulácie, ktoré ho spájajú s možným odchodom do West Hamu či Southamptonu.

WEST HAM: Manažér Hammers Sam Allardyce prehlásil, že je pripravený na podpis novej zmluvy na Upton Parku. Súčasný kontrakt mu vyprší už po sezóne.