Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (27.3.)

streda, 27. marec 2013 11:48 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa z anglickej Premier League (27.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (27.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

LIVERPOOL: Uruguajčan Luis Suaréz, ktorý sa chystá zvážiť všetky ponuky klubov hrajúcich v Champions League, má podľa Daily Mail najbližšie k Bayernu Mníchov.

MANCHESTER CITY: Real Madrid sa chystá ponúknuť Manchestru City za útočníka Sergia Aguera buď Karima Benzemu alebo Gonzala Higuaina, uvádza to Daily Star.

CHELSEA:
Majiteľ Chelsea Roman Abramovič je údajne rozhodnutý priviesť v lete na lavičku The Blues bývalého trénera klubu Josého Mourinha, ktorý aktuálne pôsobí v Reale Madrid. Sám portugalský kouč prehlásil, že je odhodlaný sa raz na Stamford Bridge vrátiť. Správu potvrdil Daily Star.

CHELSEA: Kapitán Chelsea John Terry by sa podľa Daily Mail mohol v lete sťahovať do Turecka. O anglického obrancu má eminentný záujem Fenerbahce Istanbul.

ASTON VILLA: Agent útočníka Villans Christiana Bentekeho priznáva, že snom jeho klienta je hrať za taliansky Inter Miláno. Možný prestup belgického reprezentanta do Talianska ale nenaznačil.

ASTON VILLA: Útočník Aston Villy Andreas Weimann je na najlepšej ceste odísť z Villa Parku. O Rakúšana má záujem Liverpool spoločne s Borussiou Dortmund.

WEST HAM: Tradičný klub anglickej Premier League West Ham bojujúci o záchranu sa chystá ponúknuť manažérovi Samovi Allardyceovi novú zmluvu. Súčasný kontrakt mu vyprší už v lete.

QPR: Útočník Rangers Andrew Johnson zrejme dohrá prebiehajúcu sezónu v treťoligovom Swindone. Od polovice septembra je vinou vážneho zranenia kolena mimo hry.