Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (26.3.)

utorok, 26. marec 2013 11:15 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa z anglickej Premier League (26.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (26.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

MANCHESTER CITY & CHELSEA: Útočník Neapolu Edinson Cavani nemá jasno v tom, koho dres bude obliekať od nasledujúcej sezóny. Daily Mirror uvádza, že v letnom prestupovom období sa o tohto Uruguajčana pobijú Chelsea a Manchester City.

CHELSEA: Príchod Josého Mourinha na lavičku Chelsea sa skloňuje čím ďalej, tým častejšie. Najnovšie informácie hovoria o návšteve Portugalčana v Londýne, kde sa mal stretnúť s Romanom Abramovičom, majiteľom klubu zo Stamford Bridge.

CHELSEA: Gólostroj Realu Karim Benzema prehlásil, že sa na Santiago Bernabeu cíti dobre a svoju budúcnosť vidí v Madride. Napriek tomu bol v poslednej dobe spájaný s prestupom do Chelsea, medzi jeho dlhoročného obdivovateľa sa zaraďuje aj Alex Ferguson z Manchestru United.

MANCHESTER CITY: Španielsky veľkoklub Barcelona má v hľadáčiku hneď dvoch hráčov Manchestru City. Podľa Daily Mirror by v lete radi priviedli na Nou Camp Sergia Aguera a Vicenta Kompanyho.

MANCHESTER UNITED: Hviezda Benficy Ezequiel Garay poznamenal, že o prípadnom záujme Manchestru United či Barcelony nič nevie. Dodáva, že v portugalskom klube je šťastný a momentálne o prestupe nepremýšľa.

ARSENAL: Nemecký útočník Lukas Podolski dementoval špekulácie o možnom odchode do Juventusu a trvá na tom, že je v Arsenale šťastný. Na Emirates Stadium pôsobí od minulého leta.

ARSENAL: Útočné rady Gunners možno posilní Stevac Jovetič z Fiorentiny, informoval Daily Express. Sám hráč sa netají tým, že by si futbal v Anglicku rád vyskúšal.

LIVERPOOL: Forward Sevilly Alvaro Negredo tvrdí, že skôr či neskôr budú jeho kroky nasledovať do anglickej Premier League. Medzi prípadných záujemcov o jeho služby sa radí predovšetkým Liverpool.

READING: Bývalý manažér Southamptonu Nigel Adkins sa zrejme stane v nasledujúcich týždňoch novým koučom Readingu. Royals hľadajú náhradu za odvolaného Briana McDermotta.