Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (25.3.)

pondelok, 25. marec 2013 11:26 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa z anglickej Premier League (25.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (25.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA & EVERTON: Záložník Evertonu Marouane Fellaini je už dlhšiu dobu spájaný s Chelsea. Daily Star uvádza, že v letnom prestupovom období sa za neho Blues chystajú ponúknuť 25 miliónov libier.

CHELSEA
: Tréner Malagy Manuel Pellegrini sa rozhodne o svojom zotrvaní v klube po tom, čo sa dozvie, či klub uspel s odvolaním po jeho vylúčení z európskych súťaží. Nie je žiadnym tajomstvom, že o bývalého kouča Realu je na trhu veľký záujem. Nedávno bol spájaný s odchodom do Chelsea.

MANCHESTER UNITED:
Obranca Porta Eliaquim Mangala je v hľadáčiku Manchestru United. 22-ročný Francúz by sa mal podľa Daily Mail stať náhradou za starnúceho Ria Ferdinanda.

MANCHESTER UNITED: Bulvárny denník goal.com tvrdí, že brazílsky reprezentant Anderson po sezóne na Old Trafford skončí. Sir Alex Ferguson mu neposkytuje na ihrisku toľko času, koľko by si prial a jeho prioritou je hrať na MS 2014 v rodnej Brazílii.

MANCHESTER UNITED:
Mladý záložník Red Devils Tom Cleverley sa môže tešiť na nový kontrakt, ktorý sa mu chystá vedenie United ponúknuť. Okrem predĺženia pobytu na Old Trafford si polepší aj platovo.

MANCHESTER CITY:
Obranca Citizens Joleon Lescott je na odchode z Etihad Stadium. Sunday People hovorí o záujme Newcastlu, Aston Villy a Evertonu.

MANCHESTER CITY:
Záložník Betisu Benat si môže od leta vyskúšať život v nemeckej Bundeslige. Do svojho tímu ho chce získať Pep Guardiola, ktorý od novej sezóny povedie Bayern Mníchov. Po dobrých výkonoch v Primera Division pritiahol Španiel taktiež záujem Manchestru City.

ARSENAL: Útočník Atletica Madrid Diego Costa upútal pozornosť Arsenalu. Ak budú Gunners cez leto posilňovať, určite by sa im posila do útoku zišla.

WEST HAM: Bývalý hráč Sparty Praha a momentálne najlepší strelec holandskej najvyššej súťaže Wilfried Bony je v hľadáčiku West Hamu. Kladivári sú vraj ochotní Vitesse ponúknuť 14 miliónov libier. 

WEST HAM
: Forward Juventusu Fabio Quagliarella po sezóne s istotou opustí taliansky klub a jeho ďalšie kroky možno povedú do anglickej Premier League. Tohto Taliana by vo svojom tíme rád videl manažér Hammers, Sam Allardyce.