Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (24.3.)

nedeľa, 24. marec 2013 10:52 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa z anglickej Premier League (24.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (24.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

CHELSEA: Útočník Blues Fernando Torres to má v Chelsea nahnuté. Očakáva sa jeho letný odchod a mohol by sa vrátiť späť do Atletica Madrid. Tréner DiegoSimeone nepochybuje, že El Ninovi by sa v Madride darilo.

CHESLEA, ARSENAL & TOTTENHAM
: Útočník Sevilly Alvaro Negredo v lete asi opustí španielsky klub, ktorý má finančné problémy. Medzi záujemcov sa radia špičkové kluby z Premier League a to Chelsea, Arsenal a Tottenham.

MANCHESTER UNITED:
Obranca Benficy Ezequiel Garay by mohol v lete prestúpiť do Manchestru United. Red Devils sú ochotní zaňho zaplatiť 15 miliónov libier.

MANCHESTER CITY: Stredopoliar Citizens Yaya Touré zrejme v lete odíde z Etihad Stadium, pretože sa doteraz nedohodol s klubom na predĺžení kontraktu. Medzi záujemcov sa okrem Chelsea zaradila aj Anži Machačkala.

LIVERPOOL: Zimná posila The Reds Philippe Coutinho sa chce stať na Anfield Road kľúčovým hráčom. V prvých piatich stretnutiach v drese Liverpoolu sa mu podarilo streliť dva góly a pridal aj dve asistencie.

NEWCASTLE UNITED:
Záložník Newcastlu Yohan Cabaye je v tejto sezóne vo skvelej forme a zvýšil sa o neho záujem. No majiteľ Magpies Mike Ashley podľa Daily Mirror nie je ochotný tohto Francúza predať.

NEWCASTLE UNITED: 31-ročný forward Newcastlu Shola Ameobi dostane podľa slov manažéra Alana Pardewa ponuku novej zmluvy. Jeho súčasný kontrakt vyprší v roku 2014.

NORWICH CITY: Útočník Sportingu Lisabon Ricky van Wolfswinkel má jasno, kde bude hrať od budúcej sezóny. Z portugalského klubu budú viesť jeho kroky do Norwichu.