Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (19.3.)

utorok, 19. marec 2013 09:32 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa z anglickej Premier League (19.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (19.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

Chelsea: V ligovom stretnutí medzi Chelsea a West Hamom hádzali domáci fanúšikovia Hammers na Lamparda a Terryho mince. Prípadom sa už zaoberá polícia a chystá sa vinníkov potrestať.

Chelsea: Podľa Daily Star by sa mohol brankár Chelsea Thibaut Courtois pobrať do Atlética Madrid po sezóne natrvalo, mladý klenot si však na Stamford Bridge cenia na 17 miliónov libier.

Arsenal: Nemecký Wolfsburg zvažuje letný príchod Pera Mertesackera z Arsenalu. Nemecký obranca sa na Emirates Stadium po svojom príchode príliš nepresadil a zrejme sa vráti do Bundesligy.

Arsenal: Gólman Arsenalu Wojciech Szczesny neplánuje Gunners opustiť. Je skalopevne presvedčený o tom, že v klube zostane tak dlho, ako bude chcieť. Jeho súčasný kontrakt vyprší v lete 2015.

Liverpool: Mladý nádejný hráč Liverpoolu Raheema Sterling na hosťovanie nepôjde. O 18-ročného hráča Reds prejavili záujem Leeds, Cardiff či Bolton.

Tottenham: Stredopoliar Tottenhamu Gylfi Sigurdsson je aj naďalej presvedčený o tom, že jeho tím si môže do budúcej sezóny zabezpečiť účasť v Lige majstrov aj napriek tomu, že v poslednom ligovom stretnutí proti Fulhamu prehrali.

Reading: Nováčik v Premier League Reading sa zrejme v najvyššej anglickej lige dlho neohreje. Aktuálne to vypadá na návrat do Championship a v prípade zostupu sa špekuluje o prestupe Pavela Pogrebnyaka do Zenitu Petrohrad.

Sunderland: Manažér Sunderlandu Martin O´Neill priznáva, že sa obáva návratu zranených hráčov z medzinárodných tímov počas reprezentačnej prestávky.