Main Content

Správy dňa z anglickej Premier League (18.3.)

pondelok, 18. marec 2013 12:39 | Autor: Martin Gulas

Správy dňa z anglickej Premier League (18.3.)
Správy dňa z anglickej Premier League (18.3.) | zdroj: foto TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

Chelsea: Anglický záložník Frank Lampard strelil v drese Chelsea už svoj 200. gól. Napriek dobrej forme v tejto sezóne vedenie Blues doposiaľ nepredĺžilo Lampsovi zmluvu a vypadá to zatiaľ tak, že v lete na Stamford Bridge skončí.

Manchester United: Obranca Red Devils Nemanja Vidič je presvedčený, že o titule Premier League ešte nie je rozhodnuté aj napriek tomu, že United majú po 29. odohratom kole najvyššej anglickej súťaže už 15-bodový náskok pred druhým Manchestrom City.

Manchester City: Bývalý útočník Manchestru City Mario Balotelli trvá na tom, že rôzne správy v médiách o jeho správaní sú nepravdivé a so všetkými svojimi bývalými trénermi sa rozišiel v dobrom.

Arsenal: Eso Gunners Theo Walcott prehlasuje, že ak sa nepodarí Arsenalu skončiť v prvej štvorke a nekvalifikujú sa do budúcoročnej Ligy majstrov, bude to veľká tragédia. Zverenci Arséneho Wengera sa súčasne nachádzajú v tabuľke Premier League na piatom mieste.

Tottenham: Aaron Lennon a Michael Dawson budú chýbať Anglicku v kvalifikačných stretnutiach proti San Marínu a Čiernej Hore kvôli zraneniam. Namiesto Dawsona bol povolaný do tímu Joleon Lescott z Manchestru City, za Lennona si Roy Hodgson náhradu nežiada.

Tottenham: Obranca Spurs Kyle Walker prezradil, že pozná tajomstvo na zastavenie svojho spoluhráča Garetha Balea, ale nehodlá ho nikomu prezradiť. Walesan hrá v tejto sezóne v životnej forme a patrí medzi najlepších hráčov najvyššej anglickej súťaže.

West Brom: Útočník Baggies Peter Odemwingie prehlásil, že v Albione sa mu snažia zničiť kariéru. Po tom, čo si v januári chcel vynútiť prestup do QPR a nepodarilo sa mu to, v druhej polovici aktuálnej sezóny neustále vysedáva na lavičke náhradníkov.

Newcastle United: Manažér Magpies Alan Pardew verí, že útočník Papiss Cisse je späť v dobrej forme po tom, čo strelil tri góly v posledných štyroch stretnutiach. Po odchode Dembu Ba sa stal Cisse v Newcastli novým ťahúňom tímu.

West Ham:
Stredopoliar Hammers Gary O´Neil poznamenal, že celý tím West Hamu dúfa v zotrvanie manažéra Sama Allardycea v Upton Parku aj v budúcej sezóne. Jeho súčasný kontrakt má platnosť len do konca prebiehajúcej sezóny.